thumbnail

Cinema 4D Benelux event

Door: Edwin van het Bolscher, 26 maart 2015 Vrijdag 24 april aanstaande vindt het eerste Cinema 4D Benelux event plaats. Een middag vol met case studies, workshops en informatiestands rondom Cinema 4D, het befaamde 3D animatiepakket ontwikkeld door MAXON. Met aansluitend een netwerk party. Het event is gratis. Locatie is Hotel Arena Amsterdam.

Dit event richt zich op de hele community van mensen en bedrijven die in welke vorm dan ook gerelateerd zijn aan en geintereseerd zijn in de 3D industrie. Of u nu geintereseerd bent in het zelf maken van 3D ontwerpen of animaties, of u bent als reclameburo, postproductiehuis of filmproducent op zoek naar 3D artists, of u bent een bedrijf dat het gebruik van 3D ondersteunt of faciliteert, dit event mag u niet missen!

Aan de hand van case studies laten artists uit verschillende segmenten van de markt hun 3D werk aan het publiek zien. U ziet een scala van Cinema 4D producties uit eigen land voorbijkomen uit de hoek van de animatiefilm, reclamefotografie, en motion graphics voor broadcast en televisiewerk. Daarnaast laat Glenn Frey, demo artist van MAXON, de nieuwste features van Cinema 4D R16 zien en toont hij u zijn specialiteit in rigging en character animation.
  • Studio Rosto A.D laat de making of Splintertime zien, hun nieuwste animatiefilm die onlangs zijn internationale premiere had op het Holland Animation Film Festival in Utrecht.
  • Michel Wielick van Michel Wielick Fotografie & VFX toont als creative imaging artist de kracht van Cinema 4D in de fotografie.
  • Coen Bouman van Keyframes is motion graphics artist en gebruikt Cinema 4D als 3D tool om zijn 2D composities in Adobe After Effects vorm te geven.
  • Last but not least, komen Job Joris en Marieke hun oscar genomineerde animatiefilm ‘A Single Life’ presenteren. Wij zijn reuze trots dat tussen al het geweld van de Disneys en de Pixars van deze wereld, dit juweeltje van eigen bodem het licht van de rode loper in Los Angeles mocht bereiken.


Parallel aan de case studies, kunt u hands-on workshop volgen over specifieke 3D onderwerpen zoals sculpting, shading en rendering, motion graphics maken met Python scripting, van 2D fotografie en graphic design naar 3D design en animatie. Workshops worden gegeven door ervaren Cinema 4D trainers Lars Scholten, Marijn Raeven, Douwe Gregoor en Hans Holema.

In de sponsor lounge kunt u informatie uitwisselen en informatiestands vinden die het gebruik van Cinema 4D faciliteren zoals renderfarms, cursussen en trainingen, raidsystemen, etc.
Onder het genot van een hapje, een drankje en dj Philippona wordt de middag informeel afgesloten met een netwerk party dat tot 21.00 uur duurt.

Schrijf u nu al in voor dit unieke event. Klik hier voor registratie, hoofdprogramma en workshop-programma.


Hopelijk tot op het event!
9577 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Post Panic stopt

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten