thumbnail

FMX 2015

Door: Edwin van het Bolscher, 5 mei 2015 Vandaag is het grootste evenement op het gebied van VFX van Europa begonnen. Het FMX 2015 te Stuttgart - Duitsland. Veel Nederlandse 3D'ers zijn ook daar nu aanwezig, of komen later. Voor degene die later gaan hebben een probleem met de trein. De Duitse treinmaatschappij staakt en daardoor rijden er geen treinen, of in ieder geval minder. Op treinreiziger.nl vind je meer informatie.

Helaas is 3dhype dit jaar niet aanwezig. Vorig jaar waren we er wel en spraken met John Knoll van ILM, Ed Hooks en Paul Debevec. Deze interviews kwam in de loop van dat jaar online. Volgend jaar proberen we wel weer aanwezig te zijn.

Morgen staat FMX volledig in het teken van AR (Augmented Reality - Microsoft Hololens) en VR (Virtual Reality - Oculus Rift) staan. VFX, waar FMX in het begin het programma mee vulde is al een tijdje niet meer zo dominant. Interactieve technologie, games en AR en VR pakken hier ook wat ruimte. Ook op VFX gebied zie je ontwikkelingen die niet meer zonder deze technologie gaan kunnen, of daardoor nog een stuk leuker wordt.
7290 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten