thumbnail

300 Procent capaciteitsgroei Renderfarm.nu

Door: Edwin van het Bolscher, 12 juni 2015 RenderFarm.nu heeft zijn rekencapaciteit met 300 procent vergroot. Het online renderplatform beschikt over gloednieuwe servers met de zwaarste Xeon-processoren en SSD-opslag, waardoor de totale capaciteit nu ruim 30000 Cinebench R15 punten telt. Tevens is de up- en downloadsnelheid verhoogt naar 1GBit.

RenderFarm.nu is de eerste renderdienst in Nederland. Na vier jaar pionieren onder de domeinnaam Cinema4dRenderfarm.nl, werd het tijd voor een nieuwe aanpak en gaat de farm verder onder het meer universele domein RenderFarm.nu. Naast de capaciteitstoename is ook de toegankelijkheid drastisch verhoogd. Gebruikers kunnen voortaan hun renders beheren vanaf een custom-made controlpanel, zowel vanaf hun desktop als via de webapp voor smartphones.

Zowel on demand als reservering
Klanten van Renderfarm.nu betalen een vaste lage prijs voor on demand of voor reserveringen. Het platform ondersteunt naast Cinema4D, Vray for C4D binnenkort ook 3ds Max, Vray, Blender en worden er meer pakketten toegevoegd.

Meer info: http://www.renderfarm.nu
8467 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Hema Sieppie WhooHoo!

Interview met Bastiaan Koch, Industrial Light & Magic

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten