thumbnail

Goede opkomst lancering NVX

Door: Edwin van het Bolscher, 14 september 2015 Amsterdam - Afgelopen vrijdag is de vereniging NVX gelanceerd met belangstellenden in Studio/K te Amsterdam. De opkomst was groter dan verwacht en zo was de kleine ruimte goed gevuld. De presentatie was voor velen zelfs te vroeg gepland en misten dus een belangrijk deel van borrel. Toch waren mensen enthousiast en mensen waren blij dat er nu iets gedaan wordt voor de VFX industrie van Nederland.
In de presentatie werd duidelijk dat de Nederlandse Vereniging van Visual Effects Professionals een vereniging is waar visual effects professionals elkaar ontmoeten en inspireren. De NVX richt zich op de ambachtelijke en inhoudelijke aspecten van visual effects en zet zich in voor bevordering, professionalisering en erkenning van visual effects in Nederland.
Ze bereiken dit door met de vereniging kennis en ervaring te delen, maar ook door het organiseren van lezingen, seminars en bijeenkomsten.
Net als bijvoorbeeld The Visual Effects Society (VES) is de NVX ook een eregenootschap. Actief lidmaatschap moet worden gezien als een door ervaren collega’s uitgesproken vertrouwen in de bewezen kwaliteit van ieder lid.
De NVX streeft ernaar nationale en internationale gasten uit de vfx-wereld en aanverwante industrieën uit te nodigen en met hen in gesprek te gaan over recente producties, hun ervaringen in het vak en aanpak van inhoudelijke en technische aspecten in de breedste zin.

Afgelopen vrijdag is de website online gegaan: http://www.vfxprofessionals.nl/
6516 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten