thumbnail

Campus Party 40% korting via 3dhype

Door: Edwin van het Bolscher, 12 april 2016 Techliefhebbers opgelet: het grootste techfestival ter wereld komt voor de eerste keer naar Nederland. Van 25 tot en met 29 mei 2016 stroomt de Jaarbeurs in Utrecht vol met studenten, techfans, innovators en geeks voor Campus Party. Tijdens dit fenomeen werken deelnemers – zogenaamde Campusero’s – vijf dagen lang, 24 uur per dag samen in workshops, challenges en hackathons aan toekomstgerichte uitdagingen.Deelnemers verbeteren hun skills tijdens diverse workshops en laten zich inspireren door (internationale) topsprekers. Denk aan Dirk Ahlborn van Hyperloop Transportation Technologies, Nobelprijswinnaar Dan Shechtman, Bas van Abel de CEO van Fairphone, Camille François van het Berkman Center for Internet & Society van Harvard en Matthew Reyes van GoPro NASA. Ook is er aandacht voor diverse nieuwe technologieën, zoals 3D-printen, virtual reality en robotica, en is er digitaal entertainment in de vorm van gametoernooien, droneraces en cosplayclubs.

Bovenal daagt Campus Party technisch talent uit om mee te denken over innovatieve oplossingen voor problemen in de toekomst onder het motto: ‘We don't talk about the future. We build the future’. Anders dan bij veel andere events werken deelnemers samen met gelijkgestemden aan creatieve ideeën. Ze denken mee over uitdagingen waar toonaangevende bedrijven en instellingen tegenaan lopen. Daarnaast zijn er challenges op het gebied van big data, duurzaamheid, virtual reality, en de toekomst van onderwijs en zorg, maar ook disruptieve businessmodellen.

Wil jij deel uitmaken van het grootste technologisch festival van de wereld met 5.000 andere technische talenten? Wil jij bijdragen aan een nieuwe toekomst met innovatieve ideeën en meedoen aan gave workshops, challenges en hacktons? Wil jij in contact komen met startups, topsprekers en toonaangevende bedrijven? Aarzel dan niet en koop snel je tickets met korting! Met de kortingscode: 3DHYPECPEU2016 krijg je maar liefst 40% korting op een 5-daags ticket, inclusief tent en een top-programma! Deze is tot en met 22 april (24:00 uur) nog geldig. Daarna zal 25% korting verkregen worden met de volgende code: 3DH25CPEU2016 tot en met 15 mei.

Wil jij meer dan alleen een bezoeker van Campus Party zijn? Geef je dan nu op als vrijwilliger! Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen om ons te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. We bieden je een uniek kijkje achter de schermen en in ruil voor jouw hulp krijg je onder andere gratis toegang voor de betreffende dag dat jij vrijwilliger bent! Daarnaast is het een mooie toevoeging op je CV en dé kans om je netwerk te vergroten!

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via volunteers@campus-party.org Voor meer informatie kun je terecht op onze eventpagina: http://bit.ly/22yIJgP
8257 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse

The Outpost gaat stoppen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten