thumbnail

Meer sprekers Indievelopment 2016

Door: Edwin van het Bolscher, 25 april 2016 Er zijn een hoop extra sprekers aangekondigd voor Indievelopment 2016! Landon Podbielski de developer van Duck Game, Lisa Brown die onder andere heeft gewerkt aan Hyper Light Drifter. Ook op Indievelopment: Krzysztof Kusak, business development manager bij Vivid Games, Herdjie Zhou van Lucky Kat Studios en David Jimenez die werkzaam is in Business development, PR en Game Design bij 2Awesome studio.

Landon Podbielski is de developer van Duck Game. Hij gaat op Indievelopment praten over competitive games in zijn talk: “Making competitive games fun for everyone”.

Lisa Brown heeft 6 jaar gewerkt in de AAA games industrie bij Insomniac games. Inmiddels werkt ze in een indie studio en heeft ze gewerkt aan Hyper Light Drifter. Ze gaat praten over belangrijke lessen die ze heeft geleerd in de AAA industrie en hoe je die kan toepassen in je Indie bedrijf.

Krzysztof Kusak is een ervaren business development manager bij Vivid Games. Zijn talk gaat over self-publishing tegenover het werken met een publisher. Hij bespreekt waar je op moet letten als je met een publisher overlegt, hoe je je voorbereid op onderhandelingen en hoe je met contract problemen om moet gaan.

Herdjie Zhou is een producer en business developer bij Lucky Kat Studios. Zijn talk zal gaan over het development proces van Sky Chasers en hoe ze meer dan 1 miljoen downloads hebben gekregen.

David Jimenez is co-founder van 2Awesome studio. Hij houdt zich bezig met business development, PR en Game Design. In zijn talk: “Dimension Drive Kickstarter Marathon” zal hij het hebben over het runnen van crowdfunding campaigns. Hij bespreekt wat er wel en niet goed werkte, hoe je je kan voorbereiden en de fouten waarvan ze hebben geleerd.

Een heleboel nieuwe interessante sprekers waar je naartoe kan op Indievelopment! Tickets voor het evenement zijn te verkrijgen op: https://www.indievelopment.nl/#tickets
Studenten tickets kosten €20,00, Business tickets zijn €45,00 en inclusief lunch.

Voor aankondigingen, nieuws en informatie over Indievelopment kan je ons volgen op onze social media!
http://www.indievelopment.nl/
https://www.facebook.com/indievelopmentconference
https://twitter.com/indievelopment
6161 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse

The Outpost gaat stoppen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten