thumbnail

Datum Control Conference is bekend

Door: Edwin van het Bolscher, 25 mei 2016 Utrecht - Control Conference vindt plaats op 28 september in TivoliVredenburg (Utrecht) als onderdeel van het Nederlands Film Festival.

Het programma bevat net als voorgaande jaren sprekers uit binnen- en buitenland die hun ervaring en kennis delen op het gebied van alle facetten van game development. Daarnaast zijn er tracks die developers helpen om met zakelijke kant van het games maken.

Leap of Faith
We hebben nog geen sprekers aangekondigd, maar als je er vertrouwen in hebt dat we ook dit jaar weer een mooi evenement neerzetten, dan kan je nu een ‘Leap of Faith‘ pas kopen. Deze kost €95,00 (ex BTW) en is beschikbaar tot het moment dat we de eerste sprekers aankondigen. Je vertrouwen in Control wordt beloond, want onder de Leap of Faith pashouders verloten we onder andere een all access pas voor GDC Europe.

Goedkoper dat dit wordt het niet, behalve voor studenten, voor wie er ook dit jaar speciale tarieven zijn. De verkoop van studentenkaarten en andere passen gaat op een later moment van start.

Lees verder: Datum Control Conference is bekend
6582 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Post Panic stopt

Steeds meer bedrijven tegen AI

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten