thumbnail

NVX maakt sprekers bekend

Door: Edwin van het Bolscher, 12 september 2016 Dit jaar op de NVX VFX Dag op het Nederlands Film Festival maar liefst twee masterclasses van toonaangevende internationale VFX Professionals; ILM CG Supervisor Ian Comley en Digital Matte Painter Frederic St-Arnaud.

Ian Comley, CG Supervisor bij Industrial Light & Magic (ILM) verteld uitgebreid over de door hem gecreëerde digitale personages in ‘Star Wars: The Force Awakens’. Comley was eerder betrokken bij producties zoals ‘Harry Potter’, ‘Gravity’ en ‘Guardians of the Galaxy’ en is actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe, baanbrekende technieken binnen ILM. Hij zal een exclusieve kijk bieden achter de schermen van de meest vooruitstrevende technieken en processen op het gebied van visual effects.

Frederic St-Arnaud is een internationaal geprezen matte painter uit Canada, die op het hoogste niveau heeft meegewerkt aan meer dan 50 high-end producties zoals ‘The Amazing Spiderman’, ‘Pacific Rim’, ‘Terminator Salvation’ en ‘The Golden Compass’ die een Academy Award voor ‘Best Visual Effects’ won in 2008. Frederic gaat o.a. in op de geschiedenis van de matte painting, fotorealisme en verschillende stijlen en tools bij het creëren van overtuigend matte-werk voor films.

De presentaties zijn interessant voor iedereen die werkzaam is in de filmsector, van producent tot scenarioschrijver en van regisseur tot cameraman.

Kaarten 40 euro,-
Toegang gratis voor NVX leden.
50% korting voor studenten.

Te bestellen via Eventbrite:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nvx-visual-effects-seminar-tijdens-het-nederlands-film-festival-2016-27567709762?aff=es2
6437 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten