thumbnail

Blender Conference 2016 video's online

Door: Edwin van het Bolscher, 8 november 2016 Amsterdam - Afgelopen weken was het druk bezet met evenementen. Playgrounds, KLIK, Dutch VR Days en Blender Conference 2016. Dat je een van de 4 gemist hebt, is dan ook niet onvoorstelbaar. Blender Conference zet deze week zijn video's online, zodat je alsnog de conferentie virtueel kunt bijwonen.

Dit jaar is het weer duidelijker geworden dat vanuit Nederland een verandering in gang is gezet. En daar mogen wij als kikkerlandje best trots op zijn. Steeds meer grote namen als Daniel Martinez Lara van Pepeland en Jason Schleifer die Gollum tot leven wekte, sluiten zich aan bij Blender Foundation. De ontwikkeling van Blender krijgt extern enorme steun, waardoor de ontwikkeling steeds harder gaat. Blender wint steeds meer terrein.

Blender Studio, is een in Amsterdam gevestigde animatie studio, opgericht vanuit Blender Foundation, en is de enige animatie studio in Nederland met zijn eigen software en render engine. Dat is uitzonderlijk, want ook Pixar is een van de weinige studio's wereldwijd die nog steeds deels op eigen software teert.

6450 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten