• Nieuws

LIFELESS - HKU

Categorie: Animatie
Geplaatst door 3ddy

Utrecht - In het derde jaar van hun studie Animatie kregen ze de opdracht om een groepsproject te doen. Aangezien ze in het tweede jaar hadden gemerkt dat ze het fijn vonden om samen te werken, besloten ze (Fokke Mars, Bas Jansen en Max van der Ree) om met z’n drie├źn een film te gaan maken. Er volgde een lange en moeizame fase van conceptontwikkeling, waarna ze uiteindelijk uitkwamen op een gezamenlijke fascinatie met techniek en innovatie. Ze vonden het interessant hoe techniek tegenwoordig zo als "normaal" aanvaard wordt, dat ze niet eens meer doorhebben hoe bijzonder het eigenlijk is.

"In onze film hebben we een parallel proberen te trekken tussen techniek en een levend wezen, om zo het idee te geven dat de techniek an sich ook een bepaalde schoonheid kan hebben."Na op een aantal festivals te hebben gedraaid hebben ze hem nu online gezet voor iedereen.


BEKEKEN: 2623 REACTIES:0 DATUM: 6 MAART 2017
Phoenix 38 - IMVFX
Categorie: Crowdfunding
Geplaatst door: 3ddy
DEADWRONG
Categorie: Trailer
Geplaatst door: 3ddy
Blender 2.78c
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
The Jungle Book wint Oscar voor VFX
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy