• Nieuws

Nieuw in Amsterdam: het AV Festival

Categorie: Evenement
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - Op 23 en 24 mei vindt in de Kromhouthal in Amsterdam het AV Festival 2017 plaats. Een nieuw evenement voor alle tv-, film- en new media makers werkzaam in Nederland en Belgiƫ. Lezingen, user groups, stands, vakgenoten ontmoeten, foods & drinks en fun zijn de ingrediƫnten van het AV Festival.

50% korting voor 3dhype leden
Kijk voor de couponcode onderaan de pagina.

Line-up
Op het AV Festival zijn de belangrijkste spelers uit de AV industrie aanwezig. Meer dan zeventig exposanten laten de nieuwste producten & software zien en ervaren. Daarnaast zijn er tientallen workshops en lezingen door sprekers vanuit de hele wereld. De Academy of Motion Pictures and Sciences, bekend van de Oscars wordt op het AV festival vertegenwoordigd door Hollywood cameraman Theo van de Sande. Alister Chapman verzorgt een lezing over hoe je met de nieuwste camera’s het Noorderlicht natuurgetrouw kunt vastleggen. Ralph van Vegten van NEP Hilversum geeft een presentatie over augmented reality in broadcast. Ignas van Schaick verzorgt een lezing over De Wilde Stad, een film van de makers van De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013) en Holland-Natuur in de Delta (Gouden Film 2015). Kijk voor een compleet overzicht op: lezingen.

Mobile Journalism
Mobile Journalism is een hot item en neemt een belangrijke plaats in op het AV Festival. In dit kader wordt de 48 minutes contest georganiseerd. In teams van drie personen krijgen deelnemers de opdracht om binnen 48 minuten een nieuwsitem te maken. Voorafgaand krijgen de deelnemers een professionele MoJo training. Aan het eind worden alle items afgespeeld in het AV Festival journaal. Een deskundige jury kiest het winnende team. Aanmelden kan via: 48 minutes contest.

Bezoek een echte filmset: OPEN SET
Tijdens het AV Festival vindt OPEN SET plaats. Drie Nederlandse topregisseurs gaan met hetzelfde decor en script aan de slag. Hieruit ontstaan drie verschillende films. Tijdens de opnames en het post productieproces vertelt een moderator wat er allemaal gebeurt.

VR area
In de VR area kunnen bezoekers met de nieuwste en meest geavanceerde 360 VR camera’s en brillen experimenteren.

Locatie IJ-oever
De Kromhouthal is twee dagen de thuisbasis van het AV Festival. Een creatieve en sprankelende plek in Amsterdam Noord. Speciaal voor het evenement vaart de AV Festival pont tussen het Centraal Station en de Kromhouthal. Ook is er gratis parkeergelegenheid.

Voer voor 50% korting de couponcode bovenaan op de bestelpagina in.
[ log in om de verborgen tekst te lezen ]

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: http://www.avfestival.nl
BEKEKEN: 3293 REACTIES:0 DATUM: 16 MEI 2017
Kartonnen wezens komen tot leven in Amsterdam
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Aryzon - 3D Augmented Reality voor iedereen
Categorie: Hardware
Geplaatst door: 3ddy
Blender publiceert animatiefilm teaser met stripheld Agent 327
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Storm - Little Vampire Trailer
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy