thumbnail

Vimeo Staff Pick Première voor korte animatiefilm A Single Life

Door: Edwin van het Bolscher, 12 juli 2017 Hij was genomineerd voor een Oscar. Hij heeft gedraaid op 280 internationale film festivals. Hij won 37 prijzen. En hij was de voorfilm van Gooische Vrouwen 2. Maar heb jij de korte animatiefilm A Single Life eigenlijk ooit gezien?
Nee? Dat is ook niet zo vreemd, want de film stond al die tijd niet online. Tot vandaag!
Eindelijk gaat dit gekoesterde kleinood het wereldwijde web op. En hoe!

A Single Life is door Vimeo geselecteerd om uitgebracht te worden als ‘Vimeo Staff Pick Premiere’. Een heuse online première op het belangrijkste filmmakers platform dat internet te bieden heeft. Deze keer hoeft het animatie trio Job, Joris & Marieke niet de rode loper op, maar kunnen ze gewoon thuis vanuit hun luie stoel zien hoe hun film zijn publiek bereikt.

Voordat je nu naar Vimeo surft, waar ging A Single Life ook al weer over? De film gaat over een jonge vrouw die door middel van een mysterieuze vinyl plaat in staat is om door haar eigen leven te reizen.Op Vimeo is een uitgebreid stuk te lezen over de film en de makers en is natuurlijk de film te zien.

Het nummer op de vinyl plaat speelt een grote rol in de film en is gemaakt door Job, die muziek maakt onder de naam Happy Camper. Het nummer is destijds uitgebracht op Spotify maar speciaal voor deze gelegenheid heeft Job een remix van zijn eigen nummer gemaakt, en uiteraard is deze ook online te beluisteren.
http://xlcr.nl/happycamper-asingleliferemix
4191 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

VFXwire interviewt Joe Pavlo - VFX Union

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

Post Panic stopt

Interview met Werner ten Hoeve - Supernatural

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten