• Nieuws

From Star Wars to Star Wars: The Story of Justin van der Lek

Categorie: Evenement
Geplaatst door 3ddy

Utrecht - Justin van der Lek zal rond de kerst weer terug komen naar Nederland en zal op 16 december in Kinepolis Jaarbeurs een praatje geven over zijn werk aan Star Wars. In het panel "From Star Wars to Star Wars" vertelt Justin van der Lek zijn verhaal over hoe een jonge Star Wars-nerd uit Nieuwegein het voor elkaar kreeg om in Amerika een carrière op te bouwen in visual effects en voor de nieuwste Star Wars-films prijswinnende special effects mocht creëren.

Stichting Echo Base is (her)opgericht in 2017 met als voornaamste doel het organiseren van evenementen op het gebied van Star Wars. De opbrengst zal, na aftrek van de kosten van het evenement, worden overhandigd aan een per evenement door het bestuur vastgesteld goed doel.
Stichting Echo Base was eerder actief van 2000 tot 2005 en hield zich bezig met de Nederlandse Star Wars-fanclub Echo Base en het organiseren van Star Wars-conventies genaamd Echo Base (Charity) Con. Zo werd er met succes geld ingezameld voor onder meer het Koningin Wilhelmina Fonds en Stichting Doe Een Wens.

16 december 14:50 | Starkiller Base (theatre 12)

http://www.echobasecon.nl/


BEKEKEN: 2529 REACTIES:0 DATUM: 29 NOVEMBER 2017
Postoffice Amsterdam - Reaal #2
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Monitor Freelancers en Media 2017 - Inkomensonderzoek
Categorie: Onderzoek
Geplaatst door: 3ddy
Playgrounds Session #6 Do 14 dec – 19.30
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy