thumbnail

From Star Wars to Star Wars: The Story of Justin van der Lek

Door: Edwin van het Bolscher, 29 november 2017 Utrecht - Justin van der Lek zal rond de kerst weer terug komen naar Nederland en zal op 16 december in Kinepolis Jaarbeurs een praatje geven over zijn werk aan Star Wars. In het panel "From Star Wars to Star Wars" vertelt Justin van der Lek zijn verhaal over hoe een jonge Star Wars-nerd uit Nieuwegein het voor elkaar kreeg om in Amerika een carrière op te bouwen in visual effects en voor de nieuwste Star Wars-films prijswinnende special effects mocht creëren.

Stichting Echo Base is (her)opgericht in 2017 met als voornaamste doel het organiseren van evenementen op het gebied van Star Wars. De opbrengst zal, na aftrek van de kosten van het evenement, worden overhandigd aan een per evenement door het bestuur vastgesteld goed doel.
Stichting Echo Base was eerder actief van 2000 tot 2005 en hield zich bezig met de Nederlandse Star Wars-fanclub Echo Base en het organiseren van Star Wars-conventies genaamd Echo Base (Charity) Con. Zo werd er met succes geld ingezameld voor onder meer het Koningin Wilhelmina Fonds en Stichting Doe Een Wens.

16 december 14:50 | Starkiller Base (theatre 12)

http://www.echobasecon.nl/
4908 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Post Panic stopt

Steeds meer bedrijven tegen AI

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten