thumbnail

HAFF 2018 afgelast

Door: Edwin van het Bolscher, 16 januari 2018 Het bestuur van Stichting Holland Animation Film Festival (HAFF) heeft besloten om een nieuwe koers uit te zetten voor HAFF met een inhoudelijke, zakelijke en organisatorische vernieuwing. In verband hiermee vindt editie 2018 van het festival komende maart geen doorgang. Tot onze spijt betekent dit ook dat de HAFF 2018 competities niet doorgaan. Wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

Gerben Schermer heeft besloten een stap terug te doen en ruimte te geven aan een nieuwe leiding. Gerben blijft betrokken bij het festival tot 1 juni 2018. Aanleiding voor deze beslissing is verschil van inzicht tussen hem en het bestuur van Stichting HAFF over het te voeren beleid. Gerben heeft het HAFF meer dan 30 jaar geleid en ontwikkeld tot een vooraanstaand festival met een uitstekende internationale reputatie.

De eerste editie van het vernieuwde HAFF zal van 20 tot 24 maart 2019 plaatsvinden. Het bestuur heeft Peter Lindhout bereid gevonden om de transitie als interim-directeur te begeleiden.
3070 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten