• Nieuws

Juryleden van de NVX Awards 2017 en nominaties.

Categorie: Evenement
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - Op 30 januari 2018 zal tijdens de Nieuwjaarsborrel, Masterclass zal de NVX VFX Awards van 2017 uitgereikt gaan worden. De NVX vereniging wil zelf geen enkele invloed hebben op de uitslag en gaf de taak aan 3dhype redacteur Edwin van het Bolscher (3ddy) om een onafhankelijke jury samen te stellen. De jury bestaat weer uit een select gezelschap die de nodige strepen hebben verdiend in de afgelopen jaren. De kennis die zij bij zich dragen komt zeer goed van pas om de beste VFX van Nederland te selecteren.

Harry Schreurs is één van de eerste 3D artists die Nederland kent, werkende toen voor NOB en later voor verschillende films als freelancer, later studieleider van het IMVFX aan de Nederlandse Film Academie. Nu is hij studieleider van een compleet nieuwe studie op het gebied van Virtual Reality.


Justin van der Lek is een bekende Nederlandse VFX artist die trouwens relatief vaak even zijn gezicht laat zien in Nederland. We kennen Justin van zijn werk aan Star Wars, Transformers, The Hobbit, Lord of the Rings en Ironman. Justin werkt veel voor Industrial Light and Magic maar zit momenteel in Nieuw Zeeland.David Goutbitz is een Nederlandse VFX artist die laatst met Inception bij Double Negative met zijn team een Oscar gewonnen. Normaal zit David in Londen, en werkte daar aan John Carter, Total Recall en Ready Player One. Nu zit hij net als Justin in Nieuw Zeeland.


Joel Einhorn komt oorspronkelijk uit Den Haag, is Houdini VFX Artist en werkte voor Walt Disney Studios aan Moana en Big Hero 6. Daarvoor heeft hij gewerkt aan The Hobbit, Transformers en TRON.
Showreel van Joel Einhorn


Werner ten Hoeve kennen we van The Avengers, Star Wars en Guardians of the Galaxy. Een generalist op compositing werkend in Vancouver als SR compositor bij Digital Domain 3.0.Ewoud Heidanus werkte voornamelijk in Londen bij Double Negative en heeft daar verschillende films als Skyfall, Interstellar en Wonder Woman op zijn naam staan als Digital Compositor. Hij geeft nu twee dagen in de week les aan de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam.


Edwin van het Bolscher, oprichter van 3dhype.com en mede-oprichter van de vakgroep DAMD en voorzitter van de jury van NVX VFX Awards. Zelf werkend als freelance 3D Artist, recruiter en 3D Journalist.Genomineerden
De genomineerden voor de NVX VFX Awards zijn:


Ambassadors: ASN Bank Creature Of Habit


Post Panic: LeasePlan


Post Panic: LostBoy


PROGRAMMA DINSDAG 30 JANUARI
18:30 - 19:00 Inloop en ontvangst in de IJ-lounge
19:00 - 20:30 Start Masterclass Richard Hoover incl Q&A in EYE Cinema 2
20:30 - 22:00 Borrel & uitreiking NVX VFX Award 2017

WAAR
EYE Film Museum
IJpromenade 1, Amsterdam
Route naar EYE

TICKETS
Tickets zijn te koop via Eventbrite en kosten €35,- per stuk. Toegang voor NVX-leden is gratis*, maar aanmelden via Eventbrite is verplicht.


TICKETS VIA EVENTBRITE


BEKEKEN: 3004 REACTIES:0 DATUM: 28 JANUARI 2018
Jasper Brekelmans spreekt op FMX 2018
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Ambassadors - Nationale Postcode Loterij
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Job, Joris & Marieke: Passing By – 100+ jaar Damrak, Amsterdam
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Studentenkorting NVX lidmaatschap
Categorie: Vereniging
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy