thumbnail

Masterclass door VFX Supervisor Rob Legato

Door: Edwin van het Bolscher, 24 juli 2018 Aanstaande zondag komt de oscarwinnende visual effects supervisor Rob Legato naar Amsterdam om te vertellen over zijn werk aan talloze indrukwekkende Hollywoodproducties.

Met gepaste trots en groot enthousiasme kondigt de Nederlandse Vereniging van Visual Effects Professionals (NVX) het bezoek aan van 3-voudig Oscarwinnaar Rob Legato.

Legato heeft een legendarische status als VFX-supervisor voor regisseurs zoals James Cameron, Martin Scorsese, Robert Zemeckis, Ron Howard en vele andere grote namen uit Hollywood.

Op zijn CV prijken bekende titels zoals Jungle Book, Avatar, Titanic, The Wolf of Wall Street, Cast Away, Hugo en Apollo 13. Momenteel is Rob in productie op de aangekondigde life action verfilming van Disney’s The Lion King.

Het is de eerste keer dat Legato zijn vak komt toelichten in Nederland, maar insiders zouden al kennis gemaakt kunnen hebben met zijn passie voor het visual effects-vak via de levendige TED-talks die hij eerder gaf.

Op zondag 29 juli geeft Rob Legato een 2-uur durende presentatie in het Amsterdamse Pathé Tuschinski theater (zaal 2). De aanvang is 11:00. Kaarten zijn beperkt en verkrijgbaar via Eventbrite (€27,50).
3574 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Hema Sieppie WhooHoo!

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

VFXwire interviewt Joe Pavlo - VFX Union

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten