thumbnail

DAMD doet onderzoek

Door: Edwin van het Bolscher, 15 oktober 2018 Amsterdam - Het eerste grote DAMD animatie, game- en VFX Inkomensonderzoek. DAMD doet onderzoek naar tarieven, onderhandelingspositie en werk van animators, story(board) artists, VFX-/compositing professionals, gamedesigners, directors, art directors, background artists, motion designers e.d.

Pak eerst even je jaarcijfers 2017, je agenda 2017 en je facturen 2017 erbij zodat je antwoorden nog beter aansluiten op de werkelijkheid.
Het is een uitgebreide enquête. Je bent er zo twintig minuten mee bezig. Je levert daarmee wel een belangrijke bijdrage aan de behartiging van jouw belangen en aan de professionalisering van de sector.

En omdat we het zo belangrijk vinden, geven we iedereen die de enquête volledig invult de mogelijkheid om GRATIS mee te doen met een workshop 'uurtarief berekenen' of 'timemanagement'

Naar de enquete

Deelname is uiteraard anoniem.

DAMD is de vakgroep voor creatievelingen. Opgezet en bestuurt door creatievelingen. DAMD (Dutch Animators and Motion Designers) maakt zich hard voor ieder die zich bezig houdt op het gebied van Animatie, VFX, Game, Visualisatie, Motion Graphics en 3D. De vakgroep is onderdeel van de vakbond Kunstenbond. Mede oprichters zijn onder andere Dario van Vree (Bekend van ao KLIK! en Studio Pupil) en Edwin van het Bolscher (3dhype).
2999 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten