• Nieuws

DAMD doet onderzoek

Categorie: Enquete
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - Het eerste grote DAMD animatie, game- en VFX Inkomensonderzoek. DAMD doet onderzoek naar tarieven, onderhandelingspositie en werk van animators, story(board) artists, VFX-/compositing professionals, gamedesigners, directors, art directors, background artists, motion designers e.d.

Pak eerst even je jaarcijfers 2017, je agenda 2017 en je facturen 2017 erbij zodat je antwoorden nog beter aansluiten op de werkelijkheid.
Het is een uitgebreide enquête. Je bent er zo twintig minuten mee bezig. Je levert daarmee wel een belangrijke bijdrage aan de behartiging van jouw belangen en aan de professionalisering van de sector.

En omdat we het zo belangrijk vinden, geven we iedereen die de enquête volledig invult de mogelijkheid om GRATIS mee te doen met een workshop 'uurtarief berekenen' of 'timemanagement'

Naar de enquete

Deelname is uiteraard anoniem.

DAMD is de vakgroep voor creatievelingen. Opgezet en bestuurt door creatievelingen. DAMD (Dutch Animators and Motion Designers) maakt zich hard voor ieder die zich bezig houdt op het gebied van Animatie, VFX, Game, Visualisatie, Motion Graphics en 3D. De vakgroep is onderdeel van de vakbond Kunstenbond. Mede oprichters zijn onder andere Dario van Vree (Bekend van ao KLIK! en Studio Pupil) en Edwin van het Bolscher (3dhype).


BEKEKEN: 1133 REACTIES:0 DATUM: 15 OKTOBER 2018
Workshop: Animatie en Expressie ‘Moving Parts’
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Job Joris en Marieke opnieuw genomineerd, nu in Cannes!
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Blender Institute VFX training
Categorie: Educatie
Geplaatst door: 3ddy
GOT-artist William Simpson geeft masterclass NFF
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy