Account maken  Inloggen

MacroCad open huis

Door: Edwin van het Bolscher, 22 oktober 2018 Amsterdam - Op dinsdag 6 november zetten wij de deuren open op onze locatie in Amsterdam. Kom inspiratie opdoen en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D ontwerp, visualisatie en realisatie. De hele dag door zijn er gelijktijdig verschillende activiteiten. Bezoek een presentatie uit de praktijk, volg een masterclass, kom langs bij één van de demostands of deel je ervaringen met andere bezoekers onder het genot van een kop koffie, een lekkere lunch en/ of tijdens de borrel.

Een greep uit het aanbod:
  • Smurfit Kappa, internationaal innovatief op het gebied van karton, verpakken, verpakkingen en merkkeuze, zal laten zien waarom visualisatie belangrijk is en hoe ze hiermee omgaan.
  • Boskalis, wereldwijde marktleider op o.a. het gebied van baggeren, vertelt op welke manier visualisaties worden ingezet en hoe dit gecombineerd wordt met de Cloud.
  • Roger Bacon, producent van op maat gemaakte brillen verzorgt een presentatie over hoe Rhino in combinatie met Grasshopper ingezet wordt.
  • McNeel, producent van Rhino, gaat in op de ontwikkelingen en toekomstplannen van Rhino.
  • Masterclasses op het gebied van renderen, VR en 3D ontwerpen.


Al onze specialisten zijn tijdens ons open huis aanwezig. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de persoon achter de ‘telefoon’? Kom dan langs. Deelname is gratis.

Meld je aan via Eventbrite
1331 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

3DS Max Indie nabij

Playgrounds gaat online door (gratis)

Kunstenbond doet oproep aan taskforce en minister

Planet X: Vliegende Hollanders - Making of

Corona en 3D artists

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten