thumbnail

Blender Development Fund 2.0

Door: Edwin van het Bolscher, 22 oktober 2018 Amsterdam - Sinds vandaag is het nieuwe Blender Development Fund 2.0 gelanceerd. Dit Fonds is van de non-profit Blender stichting. Het is voor Core Blender Development en beurzen voor Developers in het buitenland. Deze donaties zijn vrij van btw. Dit fonds zorgt ervoor dat meer developers ingehuurd kunnen worden waardoor de ontwikkeling van Blender sneller gaat. Op dit moment is Blender 2.8 in ontwikkeling en je ziet dat het de moeite waard is:De mensen die Blender steunen dmv Blender Cloud doen dat via het commerciële publieke deel van Blender Institute. De plek waar ze hun productie pipeline delen: inclusief shot list & render farm manager, tutorials, en al hun films en ruwe data. De opbrengst van de Cloud gaat vooral naar open film producties en pipeline development.

Mocht je dus Blender gebruiken of willen gebruiken en vinden dat je wel iets kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Blender, dan kun je vanaf 5 euro p/m dit doen. Op de site van https://fund.blender.org/ wordt er precies bijgehouden hoeveel er binnen komt en wat ze er van kunnen doen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen het ook nog een beetje snapt, gebruikt Blender badges die aangeven via welke kanalen je Blender steunt. Dit gebeurt onder je Blender ID.

Steun Blender hier
1684 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Steeds meer bedrijven tegen AI

Post Panic stopt

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten