• Nieuws

Blender Development Fund 2.0

Categorie: Crowdfunding
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - Sinds vandaag is het nieuwe Blender Development Fund 2.0 gelanceerd. Dit Fonds is van de non-profit Blender stichting. Het is voor Core Blender Development en beurzen voor Developers in het buitenland. Deze donaties zijn vrij van btw. Dit fonds zorgt ervoor dat meer developers ingehuurd kunnen worden waardoor de ontwikkeling van Blender sneller gaat. Op dit moment is Blender 2.8 in ontwikkeling en je ziet dat het de moeite waard is:De mensen die Blender steunen dmv Blender Cloud doen dat via het commerciƫle publieke deel van Blender Institute. De plek waar ze hun productie pipeline delen: inclusief shot list & render farm manager, tutorials, en al hun films en ruwe data. De opbrengst van de Cloud gaat vooral naar open film producties en pipeline development.

Mocht je dus Blender gebruiken of willen gebruiken en vinden dat je wel iets kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Blender, dan kun je vanaf 5 euro p/m dit doen. Op de site van https://fund.blender.org/ wordt er precies bijgehouden hoeveel er binnen komt en wat ze er van kunnen doen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen het ook nog een beetje snapt, gebruikt Blender badges die aangeven via welke kanalen je Blender steunt. Dit gebeurt onder je Blender ID.

Steun Blender hier


BEKEKEN: 775 REACTIES:0 DATUM: 22 OKTOBER 2018
REDRUM - Animaties in Naturalis
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
HKU - Drive-by Paradise
Categorie: Studenten
Geplaatst door: 3ddy
MacroCad open huis
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy