thumbnail

Blender 2019 cursussen

Door: Edwin van het Bolscher, 8 januari 2019 Amsterdam - Blender Institute is begonnen met het aanbieden van trainingen. Elke training zal een specifiek onderwerp belichten. De trainingen gaan dieper in op VFX, FX, Character Animation, Blender TD, Grease Pencil Fundamentals en trainingen voor artists die andere pakketten gewend zijn zoals Cinema4D en 3ds Max of Maya. De eerste training ging 10 oktober vorig jaar van start.
Vrienden van 3dhype:

Schrijf je vandaag nog in!
Stuur een mailtje naar training@blender.org, zij sturen je dan alle informatie hoe je je kunt inschrijven. Ook als je vragen hebt over de training, kun je dit e-mail adres gebruiken.

Locatie
Het nieuwe kantoor van Blender is perfect gelegen voor mensen die met het openbaar vervoer of de auto komen. Met de nieuwe metrolijn is het slechts 5 minuten naar het Centraal Station. Het gebouw ligt ook dicht bij de snelweg A10. Er is voldoende betaalbare parkeergelegenheid (10 euro voor een volledige dag).

Adres: Buikslotermeerplein 161, 1025 ET Amsterdam, Nederland.

Apparatuur voor klaslokalen
Elke student krijgt een goed voorbereid Linux-werkstation met een 27-inch monitor. We raden u aan uw eigen laptop mee te nemen met privébestanden of beeldmateriaal. Als je wilt kun je de laptop ook voor de cursusdagen gebruiken.

Voorwaarden
We streven naar 100% klanttevredenheid. Cursussen zijn echter commerciële ondernemingen waarin Blender Institute behoorlijk veel investeerde om dit mogelijk te maken. Om die reden hebben we een goed gedefinieerd restitutiebeleid. Onze standaardvoorwaarden kunnen hier worden gedownload.

Meer informatie
2303 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten