• Nieuws

Blender 2019 cursussen

Categorie: Cursussen
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - Blender Institute is begonnen met het aanbieden van trainingen. Elke training zal een specifiek onderwerp belichten. De trainingen gaan dieper in op VFX, FX, Character Animation, Blender TD, Grease Pencil Fundamentals en trainingen voor artists die andere pakketten gewend zijn zoals Cinema4D en 3ds Max of Maya. De eerste training ging 10 oktober vorig jaar van start.
Vrienden van 3dhype:

Schrijf je vandaag nog in!
Stuur een mailtje naar training@blender.org, zij sturen je dan alle informatie hoe je je kunt inschrijven. Ook als je vragen hebt over de training, kun je dit e-mail adres gebruiken.

Locatie
Het nieuwe kantoor van Blender is perfect gelegen voor mensen die met het openbaar vervoer of de auto komen. Met de nieuwe metrolijn is het slechts 5 minuten naar het Centraal Station. Het gebouw ligt ook dicht bij de snelweg A10. Er is voldoende betaalbare parkeergelegenheid (10 euro voor een volledige dag).

Adres: Buikslotermeerplein 161, 1025 ET Amsterdam, Nederland.

Apparatuur voor klaslokalen
Elke student krijgt een goed voorbereid Linux-werkstation met een 27-inch monitor. We raden u aan uw eigen laptop mee te nemen met priv├ębestanden of beeldmateriaal. Als je wilt kun je de laptop ook voor de cursusdagen gebruiken.

Voorwaarden
We streven naar 100% klanttevredenheid. Cursussen zijn echter commerci├źle ondernemingen waarin Blender Institute behoorlijk veel investeerde om dit mogelijk te maken. Om die reden hebben we een goed gedefinieerd restitutiebeleid. Onze standaardvoorwaarden kunnen hier worden gedownload.

Meer informatie


BEKEKEN: 664 REACTIES:0 DATUM: 8 JANUARI 2019
Colorbleed - The curious Benjamin Blobton
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
House of Secrets verhuist naar Utrecht
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Alientrick bestaat 20 jaar
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Animator Børge Ring overleden (97)
Categorie: Mededeling
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy