• Nieuws

Artbox: Het Vergeten Kind - We gaan nog niet naar huis

Categorie: Bedrijven
Geplaatst door 3ddy

Een echte traktatie om zo'n geweldig concept te animeren. Creative agency the Gardeners vroeg ons om de commercial voor 'Het Vergeten Kind' te produceren. Het campagneconcept paste precies in de studio van Artbox, met 3D-ontwerper en muziekinstrumentenliefhebber Eric Smilde en flamboyante karaktertovenaar Kees Sparnaaij.

In de commercial vraagt Het Vergeten Kind om de petitie te ondertekenen om een einde te maken aan de onnodige verplaatsing van kinderen, omdat deze kwetsbare kinderen nauwelijks toekomstperspectief hebben en dit is zeer schadelijk voor hun ontwikkeling.Het concept voor de tv-commercial is ontstaan uit het feit dat voor de meeste mensen - vooral in Nederland - een huis vanzelfsprekend is. Dit komt vaak ook naar voren in rijmpjes. 'We gaan nog niet naar huis' is een positief kinderlied dat meestal op schoolreisjes wordt gezongen, maar als je ernaar luistert vanuit het perspectief van kinderen die van huis naar huis zijn verhuisd, krijgt het een heel andere betekenis. De herhaling in het nummer werkt goed als een metafoor. En herhaaldelijk in cirkels gaan met een muziekdoos, dwingt dat bericht nog meer.
Vrienden van 3dhype:

De Gardeners gaven hen verwijzingen naar kleine houten speelgoedkoffers en zeiden dat ze dol waren op het uiterlijk van de jongen van "The Haunting of Hill House". Ze voelden meteen dat eenvoud de sleutel was.Daarom wilden ze bij één opname blijven, en hoewel het CG is, hebben ze er ook rekening mee gehouden dat alles wat ze hebben ontworpen, echt zou kunnen zijn en dat het mechanisme zou werken. Ze denken dat dit hen bepaalde beperkingen heeft gegeven die hen en iedereen die betrokken is bij het nemen van de juiste beslissingen geholpen heeft.

Credits:
  • Kees Sparnaaij - Character Design / Animation / Compositing
  • Eric Smilde - 3D Modelling / Shading / Lighting / Rendering
  • Geert Jansen – Producer
  • Production Company - Artbox Studio
  • Music – MassiveMusic
  • Music Producer – Bart Janssen
  • Voice-over – Johnny de MolBEKEKEN: 340 REACTIES:0 DATUM: 29 JANUARI 2019
Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse
Categorie: Interview
Geplaatst door: 3ddy
FMX 2019
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Blender Developement Fund haalt eerste doel
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Adobe koopt Allegorithmic
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy