• Nieuws

FMX 2019

Categorie: Evenement
Geplaatst door 3ddy

Stuttgart - Conferentie over animatie, vfx, games en immersive media 30 april - 3 mei 2019, Stuttgart / Duitsland, Haus der Wirtschaft.

Het programma FMX 2019 loopt vol. Talrijke bevestigingen kunnen worden aangekondigd die betrekking hebben op de grote verscheidenheid aan animatiefilmmakers - van Wild & Strange Indie-animatie tot de voor Oscar genomineerde Spider-Man: Into the Spider-Verse en de stop-motionfilm Missing Link. De Open Source-track richt zich op gedeelde technologieën die erop gericht zijn de hiaten tussen het maken van afbeeldingen, visuele effecten, animatie en geluid te overbruggen. Bovendien is de officiële FMX 2019-trailercatalogus voor animaties online.
Vrienden van 3dhype:

De FMX-kaarten zijn nu te koop, tickets voor vroege vogels kunnen worden gekocht tot 15 maart 2019. Kaartverkoop

Arrow Wild & Strange - Van zwart-wit naar licht & vet
Indie-animatie speelt een vitale rol in de animatiesector, waardoor de scène nog diverser wordt dan het al is. De Wild & Strange-track, samengesteld door Jeanette Bonds (regisseur / medeoprichter GLAS Animation), bevat enkele van de meest inspirerende indie-animatoren en hun unieke verhalen. Een van de kunstenaars die veel aandacht heeft getrokken op het gebied van onafhankelijke animatie is de Britse filmmaker Sophie Koko Gate. De animatieregisseur staat bekend om haar sterke artistieke stijl, onderscheidende verhaallijn, en om gedurfde en kleurrijke personages tot leven te brengen. Sophie is in de schijnwerpers van de indie-animatiegemeenschap geweest sinds ze haar succesvolle afstudeercarrière van Royal College of Art, Half Wet, uitbracht. Haar meest recente werk omvat Darcy A / S / L, geproduceerd door Adult Swim, en Slug Life dat haar reeks heldere en expressieve korte films voortzet.

FMX is zeer verheugd dat Sophie en drie andere geweldige indie-animatiekunstenaars meedoen aan het Wild & Strange-nummer: Michael Frei, wiens gereduceerde maar krachtige film Plug & Play een internationaal succes is geweest, begint het verhaal over zijn nieuwste project KIDS. Hij wordt gevolgd door Boris Labbé, wiens nieuwste experimentele film La Chute enorm veel lovende kritieken ontving. Tomek Popakul, bekend van zijn films Black en Ziegenort, rondt de reeks gesprekken af over zijn film Acid Rain, die onlangs in première ging op Sundance Film Festival in Utah.

Arrow The Art of Animation - Van nieuwe gronden en ontbrekende schakels
Danny Dimian, VFX Supervisor bij Sony Pictures Imageworks, hield toezicht op het werk aan Spider-Man: Into the Spider-Verse voor Sony Pictures Animation. In de FMX-track The Art of Animation zal hij een lezing geven over de onlangs met Oscar en VES bekroonde film, de eerste animatiefilm in de Spider-Man-franchise en brak nieuwe gronden door computergegenereerde animatie te combineren met met de hand getekende stripboektechnieken.

Een andere presentatie in de The Art of Animation-track zal een blik werpen op de nieuwe stop-motion-functie Missing Link (2019), geproduceerd door LAIKA. De presentatie wordt gegeven door Steve Emerson, een Oscar-benoemde supervisor voor visuele effecten. Steve heeft bijgedragen aan alle veelgeprezen werken van LAIKA: Coraline (2009), ParaNorman (2012), The Boxtrolls (2014) en Kubo and the Two Strings (2016).BEKEKEN: 4352 REACTIES:0 DATUM: 1 FEBRUARI 2019
Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse
Categorie: Interview
Geplaatst door: 3ddy
Artbox: Het Vergeten Kind - We gaan nog niet naar huis
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Blender Developement Fund haalt eerste doel
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy