• Nieuws

NVX MASTERCLASS en VFX Awards 2018, 13 maart 2019

Categorie: Evenement
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - Inmiddels is de sectorbrede nieuwjaarsreceptie alweer achter de rug en hebben we in januari een interessante masterclass gehad van VFX supervisor Samson Wong tijdens het IFFR 2019. De komende maanden zijn ook weer goed gevuld. In april zijn we vertegenwoordigd op het Imagine Fantastic Film Festival, maar eerst hebben we in maart onze uitreiking van de NVX VFX Award met daarbij een gave masterclass!
Vrienden van 3dhype:

SAVE THE DATE MASTERCLASS & NVX VFX AWARDS 2018
Zet woensdag avond 13 maart in je agenda voor de uitreiking van de NVX VFX Award 2018 met daaraan voorafgaand een zeer speciale masterclass. We zijn nog druk bezig met onze gast(en) maar het ziet ernaar uit dat we een primeur hebben voor Nederland! In de loop van de week meer over deze speciale event en de Eventbrite link om verzekerd te zijn van je ticket!

Inzending verlengd: NVX VFX Award 2018
Op 13 maart zal de uitreiking van de NVX Award 2018 plaatsvinden em je kan je project nog steeds insturen!

Deadline inzendingen
De uiterlijke datum om je project in te zenden is verlengd t/m 28 februari. Inzendingen die na deze datum binnenkomen kunnen niet meer door de jury worden beoordeeld.

Wie kan er inzenden?
Lange speelfilms, korte speelfilms, videoclips, commercials en documentaires die visual effects bevatten maken kans om te winnen. We nodigen iedereen van harte uit om hun werk in te zenden en kans te maken op deze gewilde award. Ken je mensen die het afgelopen jaar inspirerend werk hebben gemaakt? Spoor ze aan om mee te doen!

Een onafhankelijke jury, aangesteld door de NVX, bepaalt de nominaties en winnaar(s) van de NVX VFX Award 2018. Edwin van het Bolscher (3ddy) van 3dhype is opnieuw voorzitter van de NVX VFX Awards. De toelatingsvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn te downloaden via onderstaande links.

Download Regelementen

Download Inschrijfformulier

Voor vragen met betrekking tot de reglementen en/of inschrijving, kun je contact opnemen met Kasper Oerlemans via nvxaward@vfxprofessionals.nl


BEKEKEN: 553 REACTIES:0 DATUM: 11 FEBRUARI 2019
Boyo Frederix, MPC - Hennessy, The Seven Worlds
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
MediaMonks IBM - Supply Chain
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Animbot met korting via 3dhype
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
Ton Roosendaal ontvangt Ub Iwerks Award voor Technical Achievement
Categorie: Awards
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy