thumbnail

NVX MASTERCLASS en VFX Awards 2018, 13 maart 2019

Door: Edwin van het Bolscher, 11 februari 2019 Amsterdam - Inmiddels is de sectorbrede nieuwjaarsreceptie alweer achter de rug en hebben we in januari een interessante masterclass gehad van VFX supervisor Samson Wong tijdens het IFFR 2019. De komende maanden zijn ook weer goed gevuld. In april zijn we vertegenwoordigd op het Imagine Fantastic Film Festival, maar eerst hebben we in maart onze uitreiking van de NVX VFX Award met daarbij een gave masterclass!
Vrienden van 3dhype:

SAVE THE DATE MASTERCLASS & NVX VFX AWARDS 2018
Zet woensdag avond 13 maart in je agenda voor de uitreiking van de NVX VFX Award 2018 met daaraan voorafgaand een zeer speciale masterclass. We zijn nog druk bezig met onze gast(en) maar het ziet ernaar uit dat we een primeur hebben voor Nederland! In de loop van de week meer over deze speciale event en de Eventbrite link om verzekerd te zijn van je ticket!

Inzending verlengd: NVX VFX Award 2018
Op 13 maart zal de uitreiking van de NVX Award 2018 plaatsvinden em je kan je project nog steeds insturen!

Deadline inzendingen
De uiterlijke datum om je project in te zenden is verlengd t/m 28 februari. Inzendingen die na deze datum binnenkomen kunnen niet meer door de jury worden beoordeeld.

Wie kan er inzenden?
Lange speelfilms, korte speelfilms, videoclips, commercials en documentaires die visual effects bevatten maken kans om te winnen. We nodigen iedereen van harte uit om hun werk in te zenden en kans te maken op deze gewilde award. Ken je mensen die het afgelopen jaar inspirerend werk hebben gemaakt? Spoor ze aan om mee te doen!

Een onafhankelijke jury, aangesteld door de NVX, bepaalt de nominaties en winnaar(s) van de NVX VFX Award 2018. Edwin van het Bolscher (3ddy) van 3dhype is opnieuw voorzitter van de NVX VFX Awards. De toelatingsvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn te downloaden via onderstaande links.

Download Regelementen

Download Inschrijfformulier

Voor vragen met betrekking tot de reglementen en/of inschrijving, kun je contact opnemen met Kasper Oerlemans via nvxaward@vfxprofessionals.nl
2194 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Hema Sieppie WhooHoo!

Interview met Bastiaan Koch, Industrial Light & Magic

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten