thumbnail

Ton Habraken verlaat Ambassadors

Door: Edwin van het Bolscher, 14 maart 2019 Amsterdam - Vanaf 1 april (geen grapje) zal Ton Habraken niet langer een Ambassador zijn. In de afgelopen tien tot twaalf jaar is Ambassadors uitgegroeid en geëvolueerd naar de creatieve productiestudio die het nu is. Evolutie en groei beïnvloeden bijna altijd iemands persoonlijke opvattingen, interesses en perspectieven. Dit resulteert er soms in dat mensen een ander pad moeten kiezen om hun doelen en dromen te blijven volgen.
Vrienden van 3dhype:

Ton is één van die mensen. Hij heeft besloten dat het tijd is om te gaan. Vertrekken is verre van eenvoudig, omdat hij de mensen bij Ambassadors als zijn familie beschouwt. Hij heeft genoten van elk moment dat hij bij hen in de buurt was en het kantoor voelde nooit echt als een kantoor. Het voelde als thuis volgens hem. Hij heeft het genoegen gehad om aan vele creatieve projecten te werken, maar bijzonder genoeg voelde hij bijna altijd het meest trots op projecten waar hij niet 'hands-on' bij betrokken was.
Hij heeft altijd geloofd in de creatieve kracht van een eclectische groep van zeer getalenteerde kunstenaars, elk een meester van zijn of haar vak en samen in staat om een niveau te bereiken dat veel hoger is dan de som van de delen. Die artiesten zouden nergens zijn als ze niet werden ondersteund door een geweldig team van producenten, goeroes voor technische ondersteuning of financiële tovenaars. Elk een kunstenaar op zich. Het hebben van een bedrijf dat dit faciliteert en koestert, maakt hem erg trots.

De komende weken zal hij mogelijkheden onderzoeken en de levensvatbaarheid van zijn ideeën onderzoeken ... Wat waarschijnlijk te veel lunch- en koffiedates betekent.

Hij zal uiteraard trouw blijven aan zijn passie voor het maken van verbluffende bewegende beelden, innovatieve verhalen en vooral visuele effecten.

Contacteer Ton via ton [at] squarepxl.com
2260 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Rik Schutte - Spider-man: Into the Spider-Verse

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten