• Nieuws

Ton Habraken verlaat Ambassadors

Categorie: Bedrijven
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - Vanaf 1 april (geen grapje) zal Ton Habraken niet langer een Ambassador zijn. In de afgelopen tien tot twaalf jaar is Ambassadors uitgegroeid en geëvolueerd naar de creatieve productiestudio die het nu is. Evolutie en groei beïnvloeden bijna altijd iemands persoonlijke opvattingen, interesses en perspectieven. Dit resulteert er soms in dat mensen een ander pad moeten kiezen om hun doelen en dromen te blijven volgen.
Vrienden van 3dhype:

Ton is één van die mensen. Hij heeft besloten dat het tijd is om te gaan. Vertrekken is verre van eenvoudig, omdat hij de mensen bij Ambassadors als zijn familie beschouwt. Hij heeft genoten van elk moment dat hij bij hen in de buurt was en het kantoor voelde nooit echt als een kantoor. Het voelde als thuis volgens hem. Hij heeft het genoegen gehad om aan vele creatieve projecten te werken, maar bijzonder genoeg voelde hij bijna altijd het meest trots op projecten waar hij niet 'hands-on' bij betrokken was.
Hij heeft altijd geloofd in de creatieve kracht van een eclectische groep van zeer getalenteerde kunstenaars, elk een meester van zijn of haar vak en samen in staat om een niveau te bereiken dat veel hoger is dan de som van de delen. Die artiesten zouden nergens zijn als ze niet werden ondersteund door een geweldig team van producenten, goeroes voor technische ondersteuning of financiële tovenaars. Elk een kunstenaar op zich. Het hebben van een bedrijf dat dit faciliteert en koestert, maakt hem erg trots.

De komende weken zal hij mogelijkheden onderzoeken en de levensvatbaarheid van zijn ideeën onderzoeken ... Wat waarschijnlijk te veel lunch- en koffiedates betekent.

Hij zal uiteraard trouw blijven aan zijn passie voor het maken van verbluffende bewegende beelden, innovatieve verhalen en vooral visuele effecten.

Contacteer Ton via ton [at] squarepxl.com


BEKEKEN: 567 REACTIES:0 DATUM: 14 MAART 2019
Rik Schutte met Oscar in handen
Categorie: Animator
Geplaatst door: 3ddy
PostPanic Winnaar NVX VFX Award 2018
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Blender Animation Studio - Spring
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Rudy Massar - Disney's Aladdin
Categorie: Leden
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy