• Nieuws

Blender 2.8 release datum in juli

Categorie: Software
Geplaatst door 3ddy

Het kern ontwikkel team van Blender zal zich de komende maanden volledig richten op de prioriteiten voor 2,80. Patches zullen moeten wachten en ze moedigen ontwikkelaars aan om aan nieuwe functies te werken om ze in een volledig gepolijste staat te krijgen, zodat ze naar de volgende release kunnen gaan.

Na 2.80 volgen ze een vast releaseschema. Dat betekent dat 2.81 drie maanden later zou worden vrijgegeven. Er zijn veel geweldige patches in ontwikkeling of bijna klaar om te worden opgenomen (bijvoorbeeld UDIM), maar die de release van 2.80 te lang zou vertragen.
Vrienden van 3dhype:

Blender 2.8 komt met een geheel vernieuwde interface, een betere visuele feedback in de viewports, een realtime renderer genaamd EEVEE en grote veranderingen in de workflow. Deze veranderingen maakt Blender interessant om te gebruiken in elke pipeline denkbaar. Een kleine wijziging met een misschien wel grote impact is de left-mouse select, die nu standaard aan staat in Blender.

Ook Grease Pencil heeft een uitgebreide update gekregen en is nu meer verweven met Blender zelf. Grease Pencil maakt het mogelijk 2D animaties te construeren in een 3D omgeving.


https://www.blender.org/2-8/Over UDIM (UDIM: U-Dimension)
De reden voor het gebruik van de UDIM-workflow is om een ​​hogere textuurresolutie te verkrijgen, door de uv's over een groter gebied uit te smeren. Meerdere texturen worden gebruikt bij het textureren. Dit is tegenwoordig een standaardprocedure bij het werken met zeer gedetailleerde textuur elementen in VFX. Software pakketten als Foundry Mari, Foundry Modo en Substance Painter hebben standaard support voor UDIM

BEKEKEN: 577 REACTIES:0 DATUM: 15 APRIL 2019
Onderhoud graf George Méliès
Categorie: Kickstarter
Geplaatst door: 3ddy
Kunstenbond opent Meldpunt unfair practice
Categorie: Vakbond
Geplaatst door: 3ddy
Job Joris en Marieke nemen Emmy mee naar huis
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Animatoren.nl voorlopig offline
Categorie: Websites
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy