thumbnail

Undone is klaar

Door: Edwin van het Bolscher, 10 juni 2019 Amsterdam - De teaser van Undone staat online. Onder de vlag van Submarine draaide dit project op Blender 2.79.6 en alle 3D transities zijn door Nederlandse 3D Artists in elkaar gezet.

Winfred Van Heerebeek, Nick Aberson, Beau Gerbrands, Anouk O'Leary, Camille Marjoux, Lucas van Wijngaarden, Christiaan van den Bosch, Andre Ferwerda en Henk Kok waren het 3D team. Zij hebben het in elkaar gezet in samenwerking met regiseur Hisko Hulsing die hen de hele productie door gepushed heeft, om de stijl zo dicht mogelijk bij de schilderijen te komen zonder dat het te 3D uiterlijk kreeg.
Vrienden van 3dhype:

Het project bestond uit twee delen voor 3D:
Een groot deel van de achtergronden zijn 3D projected paintings.
Het andere deel waren de bizarre visuele transities waar alles moest bewegen. Deze zijn 3D geprojecteerde scenes die ook nog eens bewegen, breken, vervormen, buigen, etc.

Overigens heeft Edwin Van Het Bolscher van 3DHYPE ook nog z'n goede invloed laten gelden door een deel van de recruitement op zich te nemen.

Jasper van Nieuwenhuizen en Thierry Paalman waren onderdeel van de technische pipeline en Blender ondersteuning. Fokke Mars en Tim Van Helsdingen hebben een korte tijd aan het project meegewerkt.

Vrienden van 3dhype:

In verschillende wandelgangen hoorden we dat er waarschijnlijk een vervolg komt op Undone. Dit is alleen nog niet bevestigd.
7399 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten