• Nieuws

Undone is klaar

Categorie: Bedrijven
Geplaatst door 3ddy

Amsterdam - De teaser van Undone staat online. Onder de vlag van Submarine draaide dit project op Blender 2.79.6 en alle 3D transities zijn door Nederlandse 3D Artists in elkaar gezet.

Winfred Van Heerebeek, Nick Aberson, Beau Gerbrands, Anouk O'Leary, Camille Marjoux, Lucas van Wijngaarden, Christiaan van den Bosch, Andre Ferwerda en Henk Kok waren het 3D team. Zij hebben het in elkaar gezet in samenwerking met regiseur Hisko Hulsing die hen de hele productie door gepushed heeft, om de stijl zo dicht mogelijk bij de schilderijen te komen zonder dat het te 3D uiterlijk kreeg.
Vrienden van 3dhype:

Het project bestond uit twee delen voor 3D:
Een groot deel van de achtergronden zijn 3D projected paintings.
Het andere deel waren de bizarre visuele transities waar alles moest bewegen. Deze zijn 3D geprojecteerde scenes die ook nog eens bewegen, breken, vervormen, buigen, etc.

Overigens heeft Edwin Van Het Bolscher van 3DHYPE ook nog z'n goede invloed laten gelden door een deel van de recruitement op zich te nemen.

Jasper van Nieuwenhuizen en Thierry Paalman waren onderdeel van de technische pipeline en Blender ondersteuning. Fokke Mars en Tim Van Helsdingen hebben een korte tijd aan het project meegewerkt.

Vrienden van 3dhype:

In verschillende wandelgangen hoorden we dat er waarschijnlijk een vervolg komt op Undone. Dit is alleen nog niet bevestigd.BEKEKEN: 3922 REACTIES:0 DATUM: 10 JUNI 2019
Belangrijke update voor Autodesk Software
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
Frozen 2 Officiele Trailer
Categorie: Trailer
Geplaatst door: 3ddy
Apple komt met nieuw werkstation
Categorie: Hardware
Geplaatst door: 3ddy
3DHYPE Borrel 2019 - 21 juni
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy