thumbnail

REDUCATIONS vindt samenwerking Aventus

Door: Edwin van het Bolscher, 12 juni 2019 Ede - Beroepsopleiding REDUCATIONS start een waardevolle samenwerking met opleidingsinstituut Aventus. Het nieuwe leren REDUCATIONS geeft sinds ruim een jaar deeltijd animatie- en filmopleidingen. De studenten bestaan uit een bont gezelschap van schoolverlaters, carrièreswitchers en beterworders. Deze gespecialiseerde opleiding is voortgekomen uit de gedachte dat je een leven lang kunt leren. “Ieder punt in je leven kan het moment zijn dat je iets extra’s wilt leren. Wij sluiten hierop aan met de modulaire opleidingen die wij beiden. Onze studenten volgen ze een dag in de week voor een half jaar. Sommige studenten plakken meerdere modules achter elkaar aan, sommige hebben na 1 module genoeg geleerd. Zo vormt iedereen hun eigen studie en studielengte.” Aldus Pluijmakers Emmen, directeur van REDUCATIONS.
Vrienden van 3dhype:

In de oude militaire stallen op het kazerneterrein in Ede zit de opleiding boven REDRUM. Een van de grootste film- en animatiestudio’s van Nederland. Dit is geen toeval. De opleiding wordt gevoed door de input van deze makers zodat de studenten precies dat leren wat gevraagd wordt vanuit de markt. De lesprogramma’s worden ontwikkeld vanuit verschillende standpunten en met verschillende kennispartners. Sinds vandaag is de enorm waardevolle samenwerking met Aventus gestart.

De samenwerking
“Wat de samenwerking met ons zo bijzonder maakt, is dat wij onze ervaring met duizenden studenten, ons netwerk met het bedrijfsleven en de vraagstukken vanuit de overheid kunnen delen met hen. Aan de andere kant krijgen wij een innovatieve partner terug die nog veel makkelijker kan zoeken en schakelen vanwege de kleine omvang. Zo kunnen we heel gericht kijken naar waar studenten echt behoefte aan hebben, maar ook waar wij docenten in het nieuwe leren kunnen opleiden.”, aldus Petjo Molenaar, sector creatieve industrie bij Aventus. Deze samenwerking biedt enorm veel kansen voor beide partijen en het belangrijkst: is erg waardevol voor de toekomst van het nieuwe leren.

Over Aventus
Aventus heeft elf locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en biedt mbo-opleidingen, entreeopleidingen, volwasseneneducatie en voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Het opleidingscentrum telt ruim 12.000 studenten en cursisten en heeft circa 1.000 medewerkers in dienst.

Over REDUCATIONS
REDUCATIONS geeft animatie- en filmopleidingen om studenten (nog beter) te leren filmen, editen en animeren. De leeftijden van de studenten lopen momenteel uiteen van 20 tot 55 jaar en de afkomst varieert enorm. Van ZZP’ers, schoolverlaters tot medewerkers van communicatie afdelingen bij grote organisaties. REDUCATIONS is ontwikkeld door film- en animatiestudio REDRUM.
2176 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

VFXwire interviewt Joe Pavlo - VFX Union

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

Post Panic stopt

Interview met Werner ten Hoeve - Supernatural

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten