• Nieuws

Premiere Pathé Ultrakort 2019

Categorie: Animatie
Geplaatst door 3ddy

Utrecht - Gisteravond waren de premières Ultrakort 2019 in Pathé Utrecht. 3DHYPE was op uitnodiging van Happy Ship aanwezig. Er waren net als voorgaande jaren 4 zeer korte animaties te bewonderen. Enkele notabelen op de avond waren verrast van de kwaliteit dat getoond werd door Nederlandse Animatoren. Alle 4 de animaties staan in het "voorprogramma" van bioscoopfilms die gedraaid worden in Pathé.
Vrienden van 3dhype:

Dit jaar waren er twee 3D animaties, een 2D animatie en 1 stopmotion.

Blind Date
Blind Date (3D) was een productie van Happy Ship, geregisseerd door Camiel Schouwenaar die het "verhaaltje" ook had bedacht. Een bijzonder koppelende animatie waar het verhaal een glimlach aan de binnenkant veroorzaakte.

Cinema
Cinema (2D) is geproduceerd door Bart Maalderink en werd geregisseerd door Merel Hamers, zelf ook een getalenteerd 2D animatrice. Een animatie waarin een frustratie van de regisseuse even op de voorgrond wordt gezet.


Human Nature
Human Nature (stopmotion) werd geproduceerd door Family Affair Films en de regie was in handen van Sverre Frederiksen. Maakt een punt over hoe we eigenlijk tegenover onze eigen omgeving staan. Maar het mooie is dat je eerst kijkt naar iets waar je eerder je wenkbrauwen bij gaat fronzen.

Rauw
Rauw (3D) is geproduceerd door Storm Postproduction. De regie was in handen van Ben Brand. Een film waarmee iedereen ooit te maken krijgt of al heeft meegemaakt. Hieronder screenshots van Rauw.


BEKEKEN: 561 REACTIES:0 DATUM: 4 JULI 2019
Photopea, gratis Photoshop online/offline
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
PLAST!EK komt met nieuwe app!
Categorie: Comics
Geplaatst door: 3ddy
Nederlands Filmfonds Wildcards Deadline
Categorie: Filmfonds
Geplaatst door: 3ddy
Little Vampire op Netflix
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy