Account maken  Inloggen
thumbnail

Photopea, gratis Photoshop online/offline

Door: Edwin van het Bolscher, 4 juli 2019 Photopea is een geavanceerde afbeeldingseditor, die zowel met raster- als vectorafbeeldingen kan werken. Je kunt het gebruiken voor eenvoudige taken, zoals het aanpassen van het formaat van afbeeldingen, en ook voor complexe taken, zoals het ontwerpen van webpagina's, het maken van illustraties, het verwerken van foto's en meer.
Vrienden van 3dhype:

Kleuren
Op dit moment werkt Photopea met de sRGB-kleurruimte (de basiskleurruimte voor het web), met de 8-bits kleurdiepte. Alle geëxporteerde bestanden gebruiken ook sRGB.

Photopea starten en gebruiken
Photopea-editor werkt in een webbrowser. Het kan worden gestart door naar https://www.Photopea.com te gaan. Photopea kan op elk apparaat (desktop, laptop, tablet, telefoon of elke andere computer) worden uitgevoerd, maar voor het beste comfort raden we aan een groot scherm, een nauwkeurig aanwijsapparaat (een muis of een stylus) en een toetsenbord te hebben.

Photopea werkt volledig op je apparaat, net als Sketch of Photoshop. Het uploadt geen van uw bestanden naar het internet. Je kunt Photopea.com laden, verbinding met het internet verbreken en volledig offline blijven gebruiken. Geen van je bestanden verlaat ooit uw computer.
1405 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Facebook geeft bijdrage aan Blender Foundation

Glassworks - PENNY Kerstmis 2020

AMD Radeon RX 6000 series

Nieuwe Teaser Ainbo

Pixologic 2020 LIVE ZBrush Sculpt-Off

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten