• Nieuws

Photopea, gratis Photoshop online/offline

Categorie: Software
Geplaatst door 3ddy

Photopea is een geavanceerde afbeeldingseditor, die zowel met raster- als vectorafbeeldingen kan werken. Je kunt het gebruiken voor eenvoudige taken, zoals het aanpassen van het formaat van afbeeldingen, en ook voor complexe taken, zoals het ontwerpen van webpagina's, het maken van illustraties, het verwerken van foto's en meer.
Vrienden van 3dhype:

Kleuren
Op dit moment werkt Photopea met de sRGB-kleurruimte (de basiskleurruimte voor het web), met de 8-bits kleurdiepte. Alle geƫxporteerde bestanden gebruiken ook sRGB.

Photopea starten en gebruiken
Photopea-editor werkt in een webbrowser. Het kan worden gestart door naar https://www.Photopea.com te gaan. Photopea kan op elk apparaat (desktop, laptop, tablet, telefoon of elke andere computer) worden uitgevoerd, maar voor het beste comfort raden we aan een groot scherm, een nauwkeurig aanwijsapparaat (een muis of een stylus) en een toetsenbord te hebben.

Photopea werkt volledig op je apparaat, net als Sketch of Photoshop. Het uploadt geen van uw bestanden naar het internet. Je kunt Photopea.com laden, verbinding met het internet verbreken en volledig offline blijven gebruiken. Geen van je bestanden verlaat ooit uw computer.


BEKEKEN: 526 REACTIES:0 DATUM: 4 JULI 2019
De KLIK+HAFF wordt Kaboom Animatie Festival
Categorie: Festival
Geplaatst door: 3ddy
NFF Extended ontwikkeling Auteursrecht
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
PLAST!EK komt met nieuwe app!
Categorie: Comics
Geplaatst door: 3ddy
Premiere Pathé Ultrakort 2019
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy