• Nieuws

De KLIK+HAFF wordt Kaboom Animatie Festival

Categorie: Festival
Geplaatst door 3ddy

In november krijgt Nederland een nieuw animatiefestival - of liever een herstart van twee oude. De eerste editie van Kaboom Animation Festival vindt plaats op 9 en 17 november in Utrecht en Amsterdam. Zoals de steden suggereren, is Kaboom de fusie tussen KLIK Amsterdam Animation Festival en het Holland Animation Film Festival (HAFF), dat in Utrecht plaatsvond.
Vrienden van 3dhype:

Hoewel gepresenteerd onder één merk, vormen de twee helften van het festival heel anders. Het evenement in Utrecht (9-13 november) zal zich richten op de animatie voor kinderen. Een screening van de Koreaanse functie The Satellite Girl en Milk Cow is bevestigd, naast verschillende activiteiten: "Bezoekers van jong en oud kunnen oog in oog komen met hun favoriete geanimeerde karakters ... een geanimeerde wereld bouwen in drie dagen of op expeditie gaan met de hele familie om de geluiden van Utrecht op te nemen. Zowel kleine als volwassen ontdekkingsreizigers kunnen zich verdiepen in ons Exploration Station en workshops voor verschillende leeftijdsgroepen. "

Het Amsterdamse evenement (13-17 november) zal daarentegen een volwassenere line-up van korte films en functies bevatten, waaronder Gways Zilbalodis's Away en Denis Do's Funan. Speciale programma's omvatten een retrospectieve van Koreaanse animatie en een presentatie van de komende Amazon-serie Undone, die mede is gemaakt door een groep Nederlandse 3D Artists bij Submarine en geregisseerd door de ervaren Nederlandse animator Hisko Hulsing.

http://www.klik.amsterdam/news


BEKEKEN: 457 REACTIES:0 DATUM: 11 JULI 2019
HKU - Des Duivels
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Blender 2.8 Release Candidate is online
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
NFF Extended ontwikkeling Auteursrecht
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Photopea, gratis Photoshop online/offline
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy