• Nieuws

Blender krijgt 1.2 miljoen van Epic

Categorie: Software
Geplaatst door 3ddy

15 juli 2019 (Cary, NC) - Epic Games geeft van het $100 miljoen Epic MegaGrants-programma aan Blender Foundation $1,2 miljoen om het succes van Blender verder te helpen en het volledige assortiment aan hulpmiddelen waarmee artiesten 3D-afbeeldingen, -animaties, speciale effecten of games kunnen maken, compleet te maken.
Vrienden van 3dhype:

Het Epic MegaGrants-initiatief is ontworpen om gameontwikkelaars, zakelijke professionals, makers van media en entertainment, studenten, docenten en toolontwikkelaars hun werk te laten doen met de Unreal Engine of door open-source-mogelijkheden voor de 3D grafische gemeenschap te verbeteren.

De Epic MegaGrant zal in de komende drie jaar stapsgewijs worden uitgegeven en zal bijdragen aan het Blender Development Initiative van Blender.

"Epic Games aan boord hebben is een belangrijke mijlpaal voor Blender", zegt oprichter en voorzitter van de Blender Foundation, Ton Roosendaal. "Dankzij de subsidie zullen we een aanzienlijke investering doen in onze projectorganisatie om de instap, coördinatie en beste praktijken voor de kwaliteit van de code te verbeteren. Dientengevolge verwachten we meer medewerkers van de industrie om deel te nemen aan onze projecten. "

"Open tools, bibliotheken en platforms zijn cruciaal voor de toekomst van het ecosysteem van digitale inhoud", zegt Tim Sweeney, oprichter en CEO van Epic Games. "Blender is een blijvende bron binnen de artistieke gemeenschap en we willen ervoor zorgen dat het een vooruitgang wordt voor alle filmmakers."

Ga voor meer informatie over Epic MegaGrants naar https://unrealengine.com/en-US/megagrants.


BEKEKEN: 459 REACTIES:0 DATUM: 15 JULI 2019
Kunnen freelancers prijsafspraken maken?
Categorie: Politiek
Geplaatst door: 3ddy
Ubisoft gaat Blender ondersteunen
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
HKU - Des Duivels
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
Blender 2.8 Release Candidate is online
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy