• Nieuws

PLASTIEK brengt Digital Comic RRR 2 uit

Categorie: Bedrijven
Geplaatst door 3ddy

Bangkok, TH - Vandaag heeft PLASTIEK hun nieuwste Digital Comic, RRR 2 uitgebracht als app voor mobiele apparaten. Het bouwt verder op de indrukwekkende techniek die werd gebruikt door de vorige strips gemaakt van deze jonge studio. Met volledig geanimeerde handgetekende 3D-scènes en een realtime responsieve kijkhoek komen de pagina's van deze strip tot leven als geen andere strip. De unieke visuele stijl en animatie geeft deze strip een griezelige hoeveelheid leven die moeilijk weg te leggen is. Op de best mogelijke manier.
Vrienden van 3dhype:

Het team onder leiding van André Bergs (Nederland) en Thawatchai Chunhachai (Thailand) werkt al meer dan een jaar over de hele wereld aan deze strip. En je kunt aan elk paneel zien dat deze tijd werd besteed aan het maken van RRR 2 tot een van de visueel meest indrukwekkende digitale strips die er zijn.RRR 2 is hier te koop:
App Store
Google Play

Voor een teaser:
App Store
Google Play

Over PLASTIEK CO., LTD .: PLASTIEK is een jong bedrijf gevestigd in Bangkok. De oprichters van het bedrijf, André Bergs en Thawatchai Chunhachai, hebben een sterke achtergrond in de animatie-industrie. Nu zetten ze al die kennis en vakmanschap in realtime game-engines. Hun doel is om meer verhalen te vertellen en nieuwe soorten leeservaringen te creëren voor Tablets, Phones en XR. De vorige strips van hun hand "Protanopia" en "RRR 1" hebben overal brede erkenning en super beoordelingen ontvangen.

Meer over PLASTIEK


BEKEKEN: 418 REACTIES:0 DATUM: 16 AUGUSTUS 2019
HDR2EXR voor Rico Theta
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
Trailer Fractal Time - Julius Horsthuis 360 Film
Categorie: Freelancers
Geplaatst door: 3ddy
Japanse studio zet Autodesk aan de kant
Categorie: Software
Geplaatst door: 3ddy
Kunnen freelancers prijsafspraken maken?
Categorie: Politiek
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy