thumbnail

PLASTIEK brengt Digital Comic RRR 2 uit

Door: Edwin van het Bolscher, 16 augustus 2019 Bangkok, TH - Vandaag heeft PLASTIEK hun nieuwste Digital Comic, RRR 2 uitgebracht als app voor mobiele apparaten. Het bouwt verder op de indrukwekkende techniek die werd gebruikt door de vorige strips gemaakt van deze jonge studio. Met volledig geanimeerde handgetekende 3D-scènes en een realtime responsieve kijkhoek komen de pagina's van deze strip tot leven als geen andere strip. De unieke visuele stijl en animatie geeft deze strip een griezelige hoeveelheid leven die moeilijk weg te leggen is. Op de best mogelijke manier.
Vrienden van 3dhype:

Het team onder leiding van André Bergs (Nederland) en Thawatchai Chunhachai (Thailand) werkt al meer dan een jaar over de hele wereld aan deze strip. En je kunt aan elk paneel zien dat deze tijd werd besteed aan het maken van RRR 2 tot een van de visueel meest indrukwekkende digitale strips die er zijn.RRR 2 is hier te koop:
App Store
Google Play

Voor een teaser:
App Store
Google Play

Over PLASTIEK CO., LTD .: PLASTIEK is een jong bedrijf gevestigd in Bangkok. De oprichters van het bedrijf, André Bergs en Thawatchai Chunhachai, hebben een sterke achtergrond in de animatie-industrie. Nu zetten ze al die kennis en vakmanschap in realtime game-engines. Hun doel is om meer verhalen te vertellen en nieuwe soorten leeservaringen te creëren voor Tablets, Phones en XR. De vorige strips van hun hand "Protanopia" en "RRR 1" hebben overal brede erkenning en super beoordelingen ontvangen.

Meer over PLASTIEK
3223 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

PostPanic Winnaar NVX VFX Award 2018

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

SOEP - Happy Ship

Eerste Nederlandstalige Community Bijeenkomst tijdens BCON 2023

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten