• Nieuws

Wilbert Plijnaar - Rotterdammer in Hollywood

Categorie: Boek
Geplaatst door 3ddy

Rotterdam - In november verschijnt de exclusieve uitgave 'Wilbert Plijnaar, Rotterdammer in Hollywood'; een prachtboek over deze uitzonderlijk creatieve stripmaker, scenarist, ideeënman, illustrator en story artist.

Naast aandacht voor zijn werk aan bekende strips als Sjors & Sjimmie en Claire, bevat dit art book de legendarische en hilarische strips Koen Kalkoen en Ko en Oom Jo uit de Eppo. Daarnaast zijn de bijdragen aan Donald Duck en Pep opgenomen en bevat het een ruim overzicht van zijn stijlvolle oeuvre als illustrator.
Vrienden van 3dhype:

Wilbert Plijnaar woont sinds 1995 in Hollywood en heeft de afgelopen 25 jaar als story artist zijn naam verbonden aan talloze succesvolle animatiefilms zoals Ice Age, Shrek en Despicable Me. Deze periode krijgt in deze uitgave ruim aandacht in tekst en beeld.

Technische gegevens: Hardcover, circa 240 pagina’s in kleur, formaat 260 x 240 mm liggend, genaaid gebonden, prijs € 45,-

Wilbert Plijnaar, Rotterdammer in Hollywood verschijnt in een beperkte oplage. Om zeker te zijn van een exemplaar bieden wij u de mogelijkheid om nu vast te bestellen. Maak daartoe €52,50,- (boek plus verzendkosten) over op bankrekening NL 38 INGB 00048542 83 t.n.v. Peter de Wit-Strips o.v.v. Wilbertboek. Rond half november wordt het boek gestuurd naar het door u opgegeven adres.

U kunt ook uw bestelling afhalen bij de stand van Peter de Wit tijdens het Cross Comix festival in Rotterdam op zondag 17 november 2019. In dat geval maakt u €45,- euro over en ontvangt u ter plekke uw door Wilbert Plijnaar gesigneerde exemplaar. — met Wilbert Plijnaar.


BEKEKEN: 486 REACTIES:0 DATUM: 30 AUGUSTUS 2019
Cinemeta - Schotpoort Logistics
Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy
DAMD Bier & Pizza - 6 september
Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy
Job Joris en Marieke maken clip Kinderen voor Kinderen
Categorie: Bedrijven
Geplaatst door: 3ddy
Uitgelicht: Rudy Massar - The Mandalorian
Categorie: Film
Geplaatst door: 3ddy
Advertentie
Vrienden van 3dhype:

Reageren via 3dhype?

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy