thumbnail

Wilbert Plijnaar - Rotterdammer in Hollywood

Door: Edwin van het Bolscher, 30 augustus 2019 Rotterdam - In november verschijnt de exclusieve uitgave 'Wilbert Plijnaar, Rotterdammer in Hollywood'; een prachtboek over deze uitzonderlijk creatieve stripmaker, scenarist, ideeënman, illustrator en story artist.

Naast aandacht voor zijn werk aan bekende strips als Sjors & Sjimmie en Claire, bevat dit art book de legendarische en hilarische strips Koen Kalkoen en Ko en Oom Jo uit de Eppo. Daarnaast zijn de bijdragen aan Donald Duck en Pep opgenomen en bevat het een ruim overzicht van zijn stijlvolle oeuvre als illustrator.
Vrienden van 3dhype:

Wilbert Plijnaar woont sinds 1995 in Hollywood en heeft de afgelopen 25 jaar als story artist zijn naam verbonden aan talloze succesvolle animatiefilms zoals Ice Age, Shrek en Despicable Me. Deze periode krijgt in deze uitgave ruim aandacht in tekst en beeld.

Technische gegevens: Hardcover, circa 240 pagina’s in kleur, formaat 260 x 240 mm liggend, genaaid gebonden, prijs € 45,-

Wilbert Plijnaar, Rotterdammer in Hollywood verschijnt in een beperkte oplage. Om zeker te zijn van een exemplaar bieden wij u de mogelijkheid om nu vast te bestellen. Maak daartoe €52,50,- (boek plus verzendkosten) over op bankrekening NL 38 INGB 00048542 83 t.n.v. Peter de Wit-Strips o.v.v. Wilbertboek. Rond half november wordt het boek gestuurd naar het door u opgegeven adres.

U kunt ook uw bestelling afhalen bij de stand van Peter de Wit tijdens het Cross Comix festival in Rotterdam op zondag 17 november 2019. In dat geval maakt u €45,- euro over en ontvangt u ter plekke uw door Wilbert Plijnaar gesigneerde exemplaar. — met Wilbert Plijnaar.
4560 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

LADS VFX, een nieuwe VFX studio

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

De mythe van Davilex Games

De Grove 2.0

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten