thumbnail

3DHYPE is vernieuwd

Door: Edwin van het Bolscher, 9 oktober 2019 Het was 1 januari 2019 toen het vernieuwingstraject is ingegaan. 3DHYPE was weer toe aan een nieuw jasje. Vandaag 9 oktober 2019 is het dan zover, de nieuwe jas is aangetrokken!
Sinds 2001 is er op webtechnologie veel veranderd en heeft 3DHYPE zich in achttien jaar drie webdesigns aangemeten. De nieuwe 3DHYPE is nu responsive. Elk device heeft nu een prettige en bruikbare weergave van 3D Artist portfolio’s, artikelen en vacatures en een mooi overzicht van de hele Nederlandse 3D industrie.

De 3D Artist staat centraal

Vanaf het begin heeft een portfolio altijd bestaan, maar is door elke vernieuwing steeds verder op de achtergrond terecht gekomen. Om de oude gedachte te herstellen heeft 3DHYPE het portfolio geheel centraal gesteld tijdens de ontwikkeling. Alle nieuwe en bestaande leden hebben nu een state-of-the-art portfolio gekregen, inclusief subdomain. Je kan snel en gemakkelijk Sketchfab, Vimeo, Youtube, 360, Moveshelf of Marmoset toevoegen aan je portfolio via UPLOAD. De drag and drop interface is intuïtief en snel. Presenteer je werk met een Nederlands tintje!

Jouw portfolio op elk device
3DHYPE is op verschillende apparaten getest. Zo is het mogelijk 3DHYPE te gebruiken op de modernste iPhone 11, een iPhone 5s, een iPad Pro, een willekeurig Android telefoon of tablet, een laptop met retina scherm of een 4K monitor. Ook alle populaire browsers zoals Firefox, Chrome en Safari ondersteunt 3DHYPE.

Volg je favoriete 3D Artist/Studio
Het is nu ook mogelijk je favoriete 3D Artists of Studio te volgen en werk van hem, haar of hen te liken. Zo kun je de ontwikkelingen van je voorbeelden bijhouden in een eigen tijdlijn en de verzameling bewonderen als inspiratiebron op je portfolio. Je vrienden en bekenden kun je nu eenvoudig vinden via de zoekfunctie.


Zoek je een nieuwe uitdaging?

3DHYPE verzorgd al meer dan 18 jaar vacature invullingen in Nederland. Met de focus op de 3D entertainment industrie in Nederland is 3DHYPE uniek. Ben jij toe aan iets nieuws, bekijk dan de vacatures van 3DHYPE.

Nieuws als vanouds
3DHYPE zal ook in de nieuwe vorm nieuws artikelen, interviews en vacatures schrijven en delen op het gebied van 3D met nadruk op de Nederlandse 3D industrie. De 3DHYPE nieuwsbrief is opnieuw in gebruik genomen en is naar eigen wens in te stellen. Zo ben je altijd op de hoogte van de interessante ontwikkelingen, bijzondere evenementen of toffe vacatures in 3D Nederland.


Elke maand nieuwe ontwikkelingen
3DHYPE werkt aan nieuwe tools om de site elke keer weer meer functionaliteit te geven. 3DHYPE bouwt lichtgewicht tools om snel, overzichtelijk en efficiënt content bij te houden of toe te voegen. Het oude forum is omgebouwd tot een BLOGS. 3DHYPE werkt aan een Rich Text Editor die makkelijk werkt en de nieuwste webtechnologie toegankelijk maakt onder één muisklik of touch.

Privacy
3DHYPE neemt privacy heel serieus. Zelf zo serieus dat 3DHYPE alles in eigen beheer heeft. 3DHYPE gebruikt geen Google Analytics, geen Google Adsense, geen Mailchimp, geen Facebook en geen Twitter API’s. De knoppen voor het delen van artikelen en werk zijn privacybestendig en selfhosted. 3DHYPE gaat Youtube, Vimeo en Sketchfab in nabije toekomst afschermen. De keuze is al aanwezig in je instellingen van 3DHYPE.

Nog geen portfolio?
Stel het niet langer uit, meldt je nu aan. Start vanaf vandaag nog met jouw portfolio!
2624 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Interview met Werner ten Hoeve - Supernatural

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

The Outpost gaat stoppen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten