thumbnail

Crowd and Stadium Tool van Postoffice

Door: Edwin van het Bolscher, 26 februari 2020 Amsterdam - De nieuwe Crowd and Stadium Tool van Postoffice is live! Het virtuele publiek is eindelijk gemakkelijk en beschikbaar gemaakt voor elke deadline en elk budget. Creëer direct nieuwe looks met behulp van procedureel gegenereerde kleding. Ondersteuning voor een menigte met mannen, vrouwen, kinderen, vlaggen, rekwisieten, stewards, pers, enz. Inbegrepen. Bouw stadions in realtime met een eindeloze reeks instelbare opties.

Geweldig voor reclame-, series- of speelfilmprojecten. Met de komst van de Euro Cup en Olympische spellen kunnen merken en reclamebureaus verbluffende crowd shots maken voor hun advertenties. Alle landen van de Olympische Spelen / Euro Cup zijn voorgeprogrammeerd en klaar voor gebruik.

Postoffice ontwikkelde een script met 3D / VFX om contentcreatie voor specifieke industrieën te optimaliseren. Voor een productie is het vaak moeilijk om een grote menigte te filmen of te genereren. Tijdens de voorbereiding van het EK 2020 hadden veel merken een 3D gevisualiseerd stadion nodig, inclusief publiek. Het is een flink gedoe om een fotoshoot te organiseren en herhaling van bewegingen resulteert vaak in een saaie animatie of commercial. Om dat probleem op te lossen, heeft Postoffice de Crowd Tool gemaakt.

Meer info:
https://www.postoffice.nl/postoffice-crowd-stadium-tool/
1833 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Hema Sieppie WhooHoo!

Kunstenbond maakt zich grote zorgen verkiezing

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten