thumbnail

Affinity 1.8

Door: Edwin van het Bolscher, 27 februari 2020 Affinity Photo, Affinity Designer en Affinity Publisher zijn software pakketten vergelijkbaar met respectievelijk Adobe pakketten Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign. Maar dan voor een eenmalige aanschafprijs in plaats van een subscription model. Wil je als freelancer of als studio besparen op software licenties, dan is dit een kandidaat om eens goed te onderzoeken als alternatief.
Vrienden van 3dhype:

De 1.8-versies van de hele Affinity-suite zijn er! Gloednieuwe functies en belangrijke verbeteringen, waaronder IDML-import en een nieuw Preflight-paneel voor Affinity Publisher, uitbreidingslijnverbeteringen en een nieuw Stock-paneel voor Affinity Designer, PSD smart-object import en verbeteringen van lenscorrectie voor Affinity Photo, en sjabloonondersteuning en nieuwe documentdialogen voor alle apps.

Als je de apps al bezit, zorg er dan voor dat je de update vandaag gratis downloadt, anders ga je naar onze startpagina voor meer informatie over onze professionele creatieve software.

Meer informatie:
https://affinity.serif.com/en-us/1-8/
2219 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

SOEP - Happy Ship

Eerste Nederlandstalige Community Bijeenkomst tijdens BCON 2023

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten