thumbnail

Affinity 1.8

Door: Edwin van het Bolscher, 27 februari 2020 Affinity Photo, Affinity Designer en Affinity Publisher zijn software pakketten vergelijkbaar met respectievelijk Adobe pakketten Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign. Maar dan voor een eenmalige aanschafprijs in plaats van een subscription model. Wil je als freelancer of als studio besparen op software licenties, dan is dit een kandidaat om eens goed te onderzoeken als alternatief.
Vrienden van 3dhype:

De 1.8-versies van de hele Affinity-suite zijn er! Gloednieuwe functies en belangrijke verbeteringen, waaronder IDML-import en een nieuw Preflight-paneel voor Affinity Publisher, uitbreidingslijnverbeteringen en een nieuw Stock-paneel voor Affinity Designer, PSD smart-object import en verbeteringen van lenscorrectie voor Affinity Photo, en sjabloonondersteuning en nieuwe documentdialogen voor alle apps.

Als je de apps al bezit, zorg er dan voor dat je de update vandaag gratis downloadt, anders ga je naar onze startpagina voor meer informatie over onze professionele creatieve software.

Meer informatie:
https://affinity.serif.com/en-us/1-8/
1617 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Amazon Web Services - Blender Fund

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Blender 2.91 is beschikbaar

Playgrounds TV 12 december

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten