thumbnail

Playgrounds gaat online door (gratis)

Door: Edwin van het Bolscher, 24 maart 2020 Amsterdam - Ze waren er al een tijdje bang voor, maar ze bleven hopen op het beste. Helaas heeft Covid-19 nog een slachtoffer gemaakt in de festivalwereld, en het hosten van Blend is niet langer mogelijk vanwege de nieuwe regelgeving. Gezondheid is van het allergrootste belang en ze zouden onze artiesten, het publiek en de crew nooit in gevaar willen brengen. Hoe pijnlijk ook, ze omarmen van harte alle noodzakelijke acties om een einde te maken aan de verspreiding van dit virus. Daarom annuleren ze officieel Playgrounds Blend 2020 die gepland staat op 28 en 29 mei in Amsterdam.
Vrienden van 3dhype:

Voor degenen die een kaartje hebben gekocht, vrees niet! Ze zullen later deze week contact met je opnemen met een oplossing. En ze zorgen ervoor dat ze in 2020 nog een Blend opzetten! Ze hebben ook een manier bedacht om nog steeds met hun bezoekers allemaal te communiceren! Niet één, maar twee nieuwe online-feesten zijn in de maak.


Afbeelding gemaakt door Loish

Playgrounds Online Fest #1 - The Art Department
Ja, deze lente staat in het teken van quarantaine en thuis blijven! Maar waarom zou je elkaar niet online ontmoeten? Zonder verder oponthoud ben je van harte welkom op ons allereerste Playgrounds Online Festival op 16 april! Playgrounds zal de eerste editie centreren rond The Art Department, dus verwacht eersteklas sprekers over design en concept art in animatie, films en games. Ze zullen de volledige line-up binnenkort bekend maken, maar ze kunnen nu al bevestigen dat de geweldige Loish een lezing gaat houden op hun eerste online festival.

Afgezien van de artist talks zullen ze ook op een leuke, boeiende manier demo's, panels en portfolio reviews hebben! Voor dit online avontuur werken ze graag samen met Firestarter Magazine.
En dat is niet alles! (Mogelijk) het beste nieuws tot nu toe: het festival is gratis! Ze willen de gemeenschap echt steunen in deze verwarrende en stressvolle tijden.

"Laten we onze krachten bundelen, over kunst praten, wat energie delen en inspiratie opdoen!"

Houd hun socials en website in de gaten voor de laatste informatie.

Playgrounds Online Fest #2 - Blend
Als de omstandigheden hen ertoe brachten hun formaat opnieuw uit te vinden en nieuwe limieten te testen, dachten ze waarom niet ook een gratis online editie van Blend maken? Ze keken zo uit naar ons festival dat artiesten eert die media omvormen en grenzen verleggen. Dus op 30 april ben je van harte welkom voor een mix van talks, panels en portfolio reviews. Ze zijn erg blij om aan te kondigen dat Echoic Audio en Universal Everything al hebben bevestigd dat ze zich bij het Blend online fest hebben aangesloten!

Volg hun sociale accounts (Instagram, Facebook) en hun website voor meer info.

Komende Playgrounds

    16 april: Playgrounds Online Fest - The Art Department - gratis toegang
    30 april: Playgrounds Online Fest - Blend - gratis toegang
    7 & 8 okt: Speeltuinen The Art Department, Klokgebouw Eindhoven

https://weareplaygrounds.nl/
4902 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten