thumbnail

Alientrick maakt definitief doorstart

Door: Edwin van het Bolscher, 21 juli 2020 Hengelo - De afgelopen 3 weken is er door AlienTrick hard gewerkt aan de doorstart. Na een noodzakelijke strategische keuze om zelf faillissement aan te vragen, breekt er nu een moment van opluchting aan. Op maandag 20 juli is de doorstart een feit.
Vrienden van 3dhype:

Doorstart
Onder toezicht van curator mr. A.C. Blankestijn heeft het managementteam hard aan deze doorstart gewerkt, terwijl er “gewoon” is doorgewerkt aan lopende projecten. Nu is het heugelijke feit daar, op maandag 20 juli maakt AlienTrick haar doorstart officieel. “We hebben kostenbesparende maatregelen doorgevoerd, protocollen aangescherpt en processen vereenvoudigd. Hiermee kunnen we weer fris en gezond vooruit met een mooi toekomstperspectief”, aldus Arne van Tintelen. “Naast dat wij enorm hard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken, hadden we dit ook niet gekund zonder onze opdrachtgevers. Hun warmte en begrip voor onze situatie heeft ons geholpen in deze periode. Men heeft ons zeker niet in de steek gelaten, dat geeft kracht en bevestiging dat we het goed doen”, meldt Raymond van Cleef.

AlienTrick
AlienTrick is een strategisch ontwerpbureau, met vestigingen in Hengelo en Amsterdam. Het bureau heeft een unieke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. Met klanten in Twente, heel Nederland en internationaal.

https://www.alientrick.com
5313 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Filmfonds - Oproep Ultrakort 2022

Morgan Freeman Diep Nep

Blender 2.93 LTS | het einde van een tijdperk

Nieuwsuur besteedt aandacht aan MetaHuman - Reblika

Animatie cursus van Nanda van Dijk

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten