thumbnail

Cliffhanger geselecteerd voor NFF Debuut competitie

Door: Edwin van het Bolscher, 20 augustus 2020 Utrecht - Of het nu Corona is of niet, geselecteerd en genomineerd worden en awards uitgereikt krijgen kan nog steeds. Zo hebben Diederick Geers, Jelle Janssen en Jasper Loos net gehoord dat zij met hun korte film Ultrakort - Cliffhanger geselecteerd zijn voor de Debuutcompetitie op het Nederlands Film Festival dit jaar.

Over NFF Debuutcompetite
Het Nederlands Film Festival maakt de geselecteerden bekend van de NFF Debuutcompetitie die kans maken op de Filmprijs van de Stad Utrecht. De prijs wordt uitgereikt aan de regisseur van het beste regiedebuut. Dit jaar zijn voor de competitie 21 producties geselecteerd uit de 63 inzendingen. De onafhankelijke jury, bestaande uit Shamira Raphaëla, Arjan Brentjes en Lotte Tabbers, kiest uit het aanbod de nominaties en de uiteindelijke winnaar. Op 1 oktober kent de jury in Post Utrecht de Filmprijs van de Stad Utrecht toe. De prijs bestaat uit een beeld en een geldbedrag van € 7500,-. Het Nederlands Film Festival vindt dit jaar overal in het land plaats, online en op locatie, van 25 september tot en met 3 oktober 2020.
Vrienden van 3dhype:


NFF ondersteunt talent en doet dat onder meer met de NFF Debuut- en NFF Studentencompetitie. De meeste titels van de NFF Debuutcompetitie beleven hun première met cast & crew in de bioscoopzaal in Utrecht, waarna de online publiekspremière volgt op filmfestival.nl. Vanwege covid-19 is de NFF Studentencompetitie verplaatst naar december om alle filmmakers van morgen de tijd te geven hun films af te maken, in te zenden en te presenteren.


Meer informatie op NFF-site

Rectificatie
Het Nederlands Film Festival attendeerde 3DHYPE erop dat het hier om een selectie ging i.p.v. een nominatie. Het bericht is hierop aangepast.
6219 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

PostPanic Winnaar NVX VFX Award 2018

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

SOEP - Happy Ship

Eerste Nederlandstalige Community Bijeenkomst tijdens BCON 2023

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten