thumbnail

FMX 2021 zal online plaatsvinden

Door: Edwin van het Bolscher, 8 december 2020 FMX kan het goede nieuws met ons delen: FMX zal zijn eerste online editie hosten van 4 mei 2021! Overal waar je maar ook bent op de wereld, zet je schrap voor een buitengewone digitale ervaring van drie dagen van 's ochtends tot 's avonds laat in de nacht.

Ons virtuele eventplatform zal niet alleen opwindende live sessies organiseren en u voorzien van on-demand presentaties van de makers van uitzonderlijke media, maar zal ook een ruimte voor u creëren, de FMX Community.
Vrienden van 3dhype:

"Met ons centrale thema 'Reimagine Tomorrow' willen we nadenken over hoe het werk in de industrie is verstoord op ongekende wijze. Terwijl externe en virtuele workflows over de hele wereld worden toegepast, maken visies voor het entertainment van de toekomst plaats voor vragen over de toekomst van entertainment. Met elk aspect van onderwijs, productie en distributie dat wordt beïnvloed, worden we allemaal uitgedaagd om onszelf opnieuw uit te vinden."

FMX 2021 zal deze nieuwe ervaringen onderzoeken met presentaties en discussies over hoe we onze processen en prioriteiten kunnen aanpassen, zoals we morgen opnieuw vormgeven.

Pak je agenda, markeer 4-6 mei 2021 en blijf op de hoogte voor meer informatie die binnenkort beschikbaar is! Zorg ervoor dat je FMX volgt op sociale media voor regelmatige updates.

https://fmx.de/home
6210 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten