thumbnail

Amazon Web Services - Blender Fund

Door: Edwin van het Bolscher, 17 december 2020 Amsterdam - Vandaag heeft Blender Foundation aangekondigd dat AWS zich heeft aangesloten bij het Blender Development Fund als Patron Member om de voortdurende kernontwikkeling en innovatie voor Blender te ondersteunen. AWS heeft zich gecommitteerd aan een periode van drie jaar, specifiek om de ontwikkeling van tekenanimatietools te ondersteunen.

"We zijn verheugd om onze ondersteuning voor open source-oplossingen voor onze klanten op het gebied van het creëren van digitale content verder uit te breiden." zei Kyle Roche, GM van Creative Tools. "De Blender Foundation is een marktleider in het leveren van open source softwareoplossingen van productiekwaliteit, en we kijken ernaar uit om onze wederzijdse klanten efficiënter dan ooit te helpen werken door middel van voortdurende verbeteringen in Blender."
Vrienden van 3dhype:

Twee jaar geleden startte Blender Foundation een project om het karakteranimatiesysteem van Blender voor het komende decennium opnieuw te ontwerpen en te upgraden. Bijgenaamd "Animation 2020" heeft het een aantal specificaties die werden beoordeeld door karakteranimator en veteraan uit de industrie Jason Schleifer, nu Creative Director bij AWS.

"Het is altijd mijn voorkeur geweest om nauw samen te werken met talenten uit de industrie om Blender te verbeteren", aldus Blender-voorzitter Ton Roosendaal. "Dankzij de ondersteuning van AWS kunnen we extra topontwikkelaars werven om ons te helpen karakteranimatie in Blender naar nieuwe hoogten te brengen."

Blender Foundation zal in de loop van het eerste kwartaal van 2021 beginnen met werven, in afwachting van het opheffen of versoepelen van de huidige reis- en vervullingsbeperkingen.
6288 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten