thumbnail

CINEFEX (1980-2021)

Door: Edwin van het Bolscher, 24 februari 2021 Californië - Cinefex heeft als magazine de VFX en 3D industrie geïnformeerd, geïnspireerd en geënthousiasmeerd. Hieronder een brief van de uitgever:

Deze maand een jaar geleden vierde Cinefex zijn 40-jarig bestaan. Historisch gezien was het een mijlpaal bij in de uitgeverij die maar weinig tijdschriften hebben bereikt, en we waren enorm trots op onze prestatie en dankbaar voor degenen wier steun en toewijding ons hielpen om dit te bereiken.

Toen keerde de wereld om.
Binnen enkele weken vloog de coronavirus-pandemie over de planeet, dodelijk en onverbiddelijk; en tot op de dag van vandaag blijft de onverbiddelijke tocht door landen, gemeenschappen en families grotendeels ongecontroleerd. De menselijke tol is verwoestend geweest, maar ook de tol voor bedrijven, waarvan ontelbare aantallen gesloten zijn vanwege economische noodzaak of een overheidsmandaat. Meer dan 100.000 van die bedrijven, alleen al in de VS, zullen nooit meer heropenen.

We zijn zeer verdrietig om aan te kondigen dat Cinefex een van hen zal zijn. De pandemie beroofde ons van onderwerpen, verkooppunten en, het meest kritisch, adverteerders, van wie velen, net als wij, moeite hadden om het hoofd boven water te houden in een klimaat van intense onrust en onzekerheid. We hebben ons best gedaan om de storm te doorstaan, maar uiteindelijk heeft de storm gewonnen. We hebben zojuist het laatste nummer van een tijdschrift verzonden dat een van de meest levendige en opwindende kunstvormen in de entertainmentgeschiedenis heeft gedocumenteerd en gevierd. Het is onze grote eer en voorrecht geweest om dat te mogen doen. We nemen u met genoegen afscheid.

Gregg Shay
Uitgever

https://cinefex.com/media/Message_from_the_Publisher_022232021.htm
5098 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten