thumbnail

5 A.M. Studios gaat samenwerken met Alkemy X

Door: Edwin van het Bolscher, 13 april 2021 Amsterdam - 5 A.M. studios is een Stopmotion studio van 300m2 in Amsterdam waar we ons richten op model making en Stopmotion animatie productie.
Sets/decors, poppen en props in allerlei vormen en maten worden hier gemaakt. Dit doen we al zo’n 20 jaar. De focus ligt op handwerk maar wel met
gebruik van inovatieve hulpmiddelen. Zo maken we gebruik van Blender, Zbrush, 3D printen we in resins, en zetten we regelmatig motion control rigs in in ons werk.
Vrienden van 3dhype:

Sinds begin april zijn 5 A.M. Studios en Alkemy X (New York Philadelphia, Los Angeles) een samenwerkingsverband aangegaan. Alkemy X is een global independent media company met een eigen blik en toepassing op entertainment, technologie en advertising. Hun nadruk ligt op VFX productie voor films, en series en op original content creation. Wij denken beide dat deze samenwerking ons beiden werk gaat versterken en verbreden.
Voor 5 A.M. Studios versterkt de positie op de Noord Amerikaanse markt en voor Alkemy X is de toevoeging van Stopmotion en integraties daarmee van toegevoegde waarde. De keuze voor elkaar is ontstaan uit waardering voor elkaars werkwijzen en en eigen stijl van vormgeven.

Samen denken we dat de som van onze expertises sterker kan zijn dan die van een van ons. We hopen samen ook een groter publiek te bereiken en aan te spreken.

https://www.5am.studio/
5490 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Steeds meer bedrijven tegen AI

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten