thumbnail

ZBrush overgenomen door Maxon

Door: Edwin van het Bolscher, 25 februari 2022 Friedrichsdorf, Duitsland - Maxon heeft afgelopen januari ZBrush overgenomen. Hoe we dit nieuws volledig gemist hebben, weten we niet. Maar het is weer zo'n grote verandering in onze industrie, dat we er wel aandacht aan willen besteden.
Vrienden van 3dhype:

Wat gaat er veranderen? Het Duitse Maxon heeft al het personeel overgenomen van Pixologic, dus dat zit voorlopig wel snor. Er worden geen onderbrekingen verwacht voor de voortdurende ontwikkeling van ZBrush na de overname. Desalniettemin wordt verwacht dat de samenwerking met het ontwikkelingsteam van Maxon, de toegang tot de andere technologieën en de mogelijke integraties daarin zullen leiden tot meer innovatie en uitgebreidere mogelijkheden voor ZBrush en de gehele Maxon-productlijn. Bovendien zorgt de opname van het ZBrush-team voor meer middelen voor marketing, training en ondersteuning.

"We zijn verheugd om met het Maxon-team te gaan werken", zegt Ofer Alon, oprichter en visionair van Pixologic. "Onze synergieën zijn onmiskenbaar - beide bedrijven delen een geweldige traditie van uitstekende producten, innovatie en een passie om de creatieve gemeenschap te dienen."

"Ik ben verheugd om te zien hoe deze alliantie ons productaanbod zal beïnvloeden, ontwikkelen en verrijken", aldus David McGavran, CEO van Maxon. “We hebben niet alleen oog voor het transformeren van creatieve workflows; we streven naar een revolutie in de industrie.”

https://www.maxon.net/en/article/its-official-zbrush-is-now-part-of-the-maxon-family
2059 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten