thumbnail

Eerste Nederlandstalige Community Bijeenkomst tijdens BCON 2023

Door: Edwin van het Bolscher, 7 augustus 2023 Amsterdam - 3DHYPE is verheugd jullie uit te nodigen voor de allereerste Nederlandstalige Community Bijeenkomst! Tijdens BCON 2023, georganiseerd door de Blender Foundation in Amsterdam, willen we Nederlandstalige deelnemers samenbrengen in een speciale sessie gewijd aan het versterken van onze lokale blenderheads en het bevorderen van kennisuitwisseling.
Vrienden van 3dhype:

Datum: 26 tot en met 28 Oktober (exacte tijd van bijeenkomst wordt nog bekend gemaakt)
Locatie: Felix Meritis, Amsterdam

Op dit moment zijn er nog kaarten beschikbaar voor BCON 2023, het internationale evenement dat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Blender presenteert. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de Nederlandstalige Community Bijeenkomst en je aanwezigheid te bevestigen op een van de meest opwindende evenementen in de industrie.

De Nederlandstalige Community Bijeenkomst zal een unieke gelegenheid bieden om gelijkgestemde professionals te ontmoeten, inzichten te delen en te netwerken met andere lokale blenderheads. Of je nu nieuw bent op het gebied van Blender of een doorgewinterde expert, deze bijeenkomst is bedoeld om een open en inclusieve omgeving te creëren waarin we van elkaar kunnen leren en groeien.

Noteer de datum alvast in je agenda en blijf op de hoogte van verdere aankondigingen via onze officiële kanalen. Bezoek de website van BCON voor meer informatie over kaartverkoop en het programma van BCON 2023.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze inspirerende bijeenkomst tijdens BCON 2023!
2179 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Still Here

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten