thumbnail

Joel Einhorn WishBubble Lead van nieuwe Disney Film Wish

Door: Edwin van het Bolscher, 10 oktober 2023 Joel Einhorn heeft onlangs aan de, volgens Joel zelf, beste Disneyfilm tot nu gewerkt. Wish is de nieuwe film en we kunnen nu alvast de trailer laten zien. Joel was WishBubble Lead.



Walt Disney Animation Studios' "Wish" is een gloednieuwe muzikale komedie die het publiek verwelkomt in het magische koninkrijk Rosas. Daar woont Asha, een scherpzinnige idealist, die een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht - een klein balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met hun meest geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wilskracht van een moedige mens samengaat met de magie van de sterren, wonderlijke dingen kunnen gebeuren.
Vrienden van 3dhype:


Daarnaast had Joel ook een bijdrage in de viering "Once Upon A Studio" voor het 100 jarig bestaan van Disney Animation Studios. Ze hadden 5 fx artists , 2 2d en 3 3d. Joel had 4 shots gedaan, wat water wat ijs en een Rigid Body Dynamics Sim. Binnenkort in de VS op de buis, en later op Disney+ te zien wereldwijd.
1194 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Still Here

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten