thumbnail

3dhype's wall of fame: topwerk

Door: 3dhype, 30 mei 2004 3dhype heeft er een uitbreiding erbij. topwerk genaamd. topwerk is een site waar alleen het beste werk wordt getoond dat geplaatst is op 3dhype. natuurlijk bepalen wij niet wat mooi is, maar jullie leden kunnen op al het werk stemmen wat geplaatst is in de galerij en op het forum door op de sterretjes boven elke plaatsing te klikken.

de bepaling of iets in topwerk mag komen, is simpel door te kijken hoeveel stemmen en hoeveel punten hetgeen heeft behaald. het volgende is zojuist besloten:
wanneer men 4.3 of meer punten behaalt met het desbetreffende werk, komt direct in topwerk en behaalt hiermee de gouden tulp ter erkenning.
wanneer men 4.0 punten tot 4.3 punten behaalt met het desbetreffende werk, komt men ook in topwerk en behaalt hiermee de zilveren tulp ter erkenning.
wanneer men 3.7 punten tot 4.0 punten behaalt met het desbetreffende werk, komt men ook in topwerk en behaalt hiermee de bronzen tulp ter erkenning.

deze punten worden pas waargenomen wanneer er 6 of meer stemmen per werk zijn getelt. ook wanneer men niet de desbetreffende punten behaalt, kan het werk nog in topwerk komen als blikvanger. als jullie op of aanmerkingen hebben op deze beslissingen of misschien ideeen willen toevoegen dan kan dat in deze thread:
http://www.3dhype.com/posts.asp?page=1&idcat=1&idforum=2&idthread=471
4318 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

3dhype

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Steeds meer bedrijven tegen AI

Interview met Justin van der Lek - Weta Digital

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten