thumbnail

Disney's Mickey in 3d?

Door: Edwin van het Bolscher, 15 augustus 2004 Mickey's Twice upon a christmas time wordt de eerste 3D geanimeerde tekenfilm van Mickey, Minnie, Donald, Katrien, Kwik, Kwek en Kwak...
Tja een grote stap voor onze vrienden die ons allemaal door de zware dagen tijdens onze kinderjaren hebben geholpen. Volgens Andy Mooney (Chairman, Disney Consumer Products) is Mickey vanaf de zwartwit televisie met de tijd meegegaan, dus is dit een goede, maar grote stap in de juiste richting. Menig Disney tekenaar was daar natuurlijk mee oneens, aangezien zij denken dat Mickey het beste als 2d personage kan worden getekend. De discussie bij Disney heeft al een tijdje geduurd en de grootste groep bij Disney is er mee eens dat de Disney-boegbeelden nu maar eens in 3D getoond moesten worden.
De film zal alleen op video/dvd worden uitgebracht op 8 December 2004. Uiteraard is dit het vervolgverhaal op reeds verschenen film: Mickey's Once upon a christmas.
Wil je alvast wat previews/trailers zien, en je mening geven over jouw helden die op dit moment een facelift krijgen, klik dan de onderstaande link aan en geef een reactie.
5184 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Serief Affinity verlengt pandemie korting

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Amazon Web Services - Blender Fund

Playgrounds TV 12 december

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten