thumbnail

Houd zaterdag 6 november vrij!

Door: Edwin van het Bolscher, 26 september 2004 3dhype is op dit moment druk bezig met het organiseren van een meeting tijdens de Holland Animation Film Festival dagen. Wat wij jullie alvast kunnen vertellen is dat we afgelopen woensdag hebben gesproken met de directie van de HAFF die zeer behulpzaam was met het helpen organiseren van een meeting voor 3D geïnteresseerden. Deze week zullen we weer een afspraak maken om ons reeds gemaakte programma voor te leggen en om te kijken of het allemaal past in de HAFF dagen. De dag die wij hebben gereserveerd voor de meeting is 6 november, op een zaterdag, zodat waarschijnlijk de meeste mensen kunnen.

Wat kun je verwachten tijdens de meeting
De meeting zal vroeg beginnen om er voor te zorgen dat iedereen het zaterdag programma van de HAFF mee kan pakken. We hebben het zo goed als voor elkaar dat we korting kunnen krijgen voor festivalkaartjes. De meeting zal aandacht geven aan de structuur en het reeds geplaatste werk op 3dhype tijdens een kleine presentatie over 3dhype. Daarna is er ruimte voor presentaties van enkele gastsprekers (moeten nog benaderd worden) en vervolgens is er een gezellig samen zijn. Het geheel zal in een nog onbekende ruimte in Utrecht plaatsvinden, waar gegeten en gedronken kan worden (We proberen een eetcafe te regelen).

Voor wie is de meeting bedoelt
De meeting is bedoelt voor elke geïnteresseerde in 3D animatie. Studenten, Docenten, Bedrijven, CG professionals en enthousiasten.

Voor de rest
Zorg ervoor dat je 3dhype in de gaten houdt op veranderingen. Binnenkort komt er een aanmeldingsformulier.
3dhype pakt het groot aan en met jullie steun kunnen we laten zien dat wij CG-artiesten niet weg te denken zijn in de Nederlandse animatie scène.

Het 3dhype meeting team
4802 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Amazon Web Services - Blender Fund

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Blender 2.91 is beschikbaar

Playgrounds TV 12 december

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten