thumbnail

3dhype meeting | Aanmelding | Info

Door: Edwin van het Bolscher, 27 september 2004 3dhype is op dit moment druk bezig met het organiseren van een meeting tijdens de Holland Animation Film Festival dagen. Wat wij jullie alvast kunnen vertellen is dat we afgelopen woensdag hebben gesproken met de directie van de HAFF die zeer behulpzaam was met het helpen organiseren van een meeting voor 3D geïnteresseerden. Deze week zullen we weer een afspraak maken om ons reeds gemaakte programma voor te leggen en om te kijken of het allemaal past in de HAFF dagen. De dag die wij hebben gereserveerd voor de meeting is 6 november, op een zaterdag, zodat waarschijnlijk de meeste mensen kunnen.

Wat kun je verwachten tijdens de meeting
De meeting zal vroeg beginnen om er voor te zorgen dat iedereen het zaterdag programma van de HAFF mee kan pakken. We hebben het zo goed als voor elkaar dat we korting kunnen krijgen voor festivalkaartjes. De meeting zal aandacht geven aan de structuur en het reeds geplaatste werk op 3dhype tijdens een kleine presentatie over 3dhype. Daarna is er ruimte voor presentaties van enkele gastsprekers (moeten nog benaderd worden) en vervolgens is er een gezellig samen zijn. Het geheel zal in een nog onbekende ruimte in Utrecht plaatsvinden, waar gegeten en gedronken kan worden (We proberen een eetcafe te regelen).

Voor wie is de meeting bedoelt
De meeting is bedoelt voor elke geïnteresseerde in 3D animatie. Studenten, Docenten, Bedrijven, CG professionals en enthousiasten.

De aanmelding
Zorg ervoor dat je 3dhype in de gaten houdt op veranderingen. Je kunt je alvast aanmelden op http://www.3dhype.nl/meeting.asp
3dhype pakt het groot aan en met jullie steun kunnen we laten zien dat wij CG-artiesten niet weg te denken zijn in de Nederlandse animatie scène.

Het bezoeken van de meeting is gratis! Wel is er de mogelijkheid om met korting het Holland Animation Film Festival te betreden op de desbetreffende dag.
Tijdens de meeting zullen er uitgebreide presentaties zijn van enkele professionals. Tevens wordt de DVD van 3dhype getoond met het beste werk van Nederlandse 3D artiesten.

Locatie
De meeting zal plaatsvinden in Utrecht tijdens het Holland Animation Film Festival op Zaterdag 6 november

Het programma*
09:00 uur : Begin Holland Animation Film Festival ronde
16:00 uur : Welkomstwoord (locatie wordt nog bekendgemaakt)
16:10 uur : De DVD 3dhype presentatie
16:45 uur : Presentaties van enkele gastsprekers
18:00 uur : Gelegenheid om te eten
20:00 uur : Begin van de lasershow* met muziek en drank
22:00 uur : Het officële einde van de meeting

* nog niet officieel

Het 3dhype meeting team
5410 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

FMX 2021 online - Kaartverkoop start nu!

Digital Art Conference Antwerpen - 27 maart

Blender 2.92 is uit

Disney sluit Blue Sky Studios

CINEFEX (1980-2021)

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten